Täyslasitetut ja eristetyt ASSA ABLOY -nosto-ovet

Maksimoi näkyvyys ja säästä energiaa täyslasitetun ASSA ABLOY OH1042FGI -teollisuusoven avulla

ASSA ABLOY OH1042FGI -nosto-ovi optimoi näkyvyyden ja on eristetty tehokkaasti. Tämä sisäänkäyntiratkaisu on erityisesti suunniteltu käytettäväksi tiloissa, joissa halutaan maksimoida valoisuutta ja parantaa tuotteiden näkyvyyttä. Ovessa on lämpökatkaistut ikkunapuitteet, mikä vähentää merkittävästi jään muodostumista ja kosteuden tiivistymistä sisätiloissa.

Tämä sisäänkäyntiratkaisu on oikea valinta autojen esittelytiloihin ja jälleenmyyntiliikkeisiin, paloasemiin ja tiloihin, joissa halutaan käyttää mahdollisimman paljon luonnonvaloa ja/tai joissa tuotteita halutaan esitellä tehokkaasti. Tehostettu eristys säästää energiaa, mikä puolestaan pienentää kustannuksia ja parantaa kestävyyttä, tuottavuutta ja tehokkuutta.

Mahdollisimman laaja lasitus – vain kapea kehys

ASSA ABLOY OH1042FGI on saatavana yhdellä 3,3 metrin levyisellä yksittäisellä lasielementillä, joka voidaan varustaa kaksin- tai kolminkertaisella lasilla. Alumiinikehykset voidaan eloksoida tai maalata, joten sisäänkäynnistä tulee ainutlaatuinen, moderni ja asiakkaita houkutteleva.

Kaikki lasit asennetaan sisäpuolelta ja tiivistetään butyyliliimalla tiiviyden varmistamiseksi. Tarvittaessa lasit on erittäin helppo vaihtaa.

Tilan maksimointi

Nosto-ovi liukuu avautuessaan ylös kattoon saakka maksimoiden oviaukon ympärillä olevan tilan. Nosto-ovi jättää sisäänkäynnit avoimiksi ja täysin vapaiksi tuotteiden sijoittelua varten.

Turvallisuusvaatimusten täyttäminen

ASSA ABLOY OH1042FGI täyttää kaikki eurooppalaisten direktiivien ja standardien vaatimukset, jotka Euroopan standardointikomitea CEN on julkaissut. ASSA ABLOY OH1042FGI tarjoaa kaiken ASSA ABLOYlta odottamasi laadun, mukaan lukien joustavuuden ja luotettavuuden, sekä paikallisen huoltoteknikkomme helpon huollon.

Huolto takaa toimivuuden

Nosto-oven säännöllisellä huollolla pidennetään oven käyttöikää  - huollamme myös muut merkit! Tästä lisää huoltosopimuksistamme.

Ota yhteys meihin