Pidä toimintasi vauhdissa

Pidä yritystoimintasi vauhdissa ASSA ABLOY OH1042DD -oven avulla. Siinä on jouseton rakenne, joka vähentää kulumista, likaantumista ja rikkoutumista.

ASSA ABLOY OH1042DD on innovatiivinen nosto-ovi, joka on optimoitu toistuvaan käyttöön, autopesuloihin ja korroosioherkkiin ympäristöihin. Tämä moderni, kestävä ja joustava ratkaisu korvaa vakiomallisen jousipohjaisen järjestelmän vahvemmalla, optimaalisemmalla moottorilla ja suorakäyttöisellä ohjausjärjestelmällä.

Tämä jouseton ovirakenne on helpompi, nopeampi ja turvallisempi asentaa. Se parantaa avaamisen ja sulkemisen luotettavuutta. Mikä tärkeintä, se vähentää merkittävästi sekä kulumisen että rikkoutumisten riskiä. ASSA ABLOY OH1042DD -oven avulla yrityksesi pysyy toiminnassa nopeasti ja tehokkaasti.

Etusi yhdellä silmäyksellä

  • Oven asennus sujuu helposti, nopeasti ja turvallisesti
  • Ei jousen kontaminoitumista ruosteesta tai liasta
  • Vähemmän kulumista ja käyttökatkoksia
  • Tehokas sähköinen suora voimansiirtojärjestelmä
  • Luokan 3 ilma- ja vesitiiviyssertifiointi

Raskaan käytön vaatimuksiin

Toistuva käyttö. Vesisuihku. Syövyttävät materiaalit. Teollisuudessa ja kaupallisissa käyttökohteissa nosto-ovien on toimittava vaativissakin olosuhteissa. Tämä voi aiheuttaa monia ongelmia, kuten ruoste- ja likakontaminaatiota, lisääntynyttä kulumista ja pahimmassa tapauksessa täydellisiä rikkoutumisia.

ASSA ABLOY OH1042DD on jouseton suorakäyttöinen ovi, joka on valmis pitämään toimintasi vauhdissa vaativimmissakin ympäristöissä.

Huolto takaa toimivuuden

Nosto-oven säännöllisellä huollolla pidennetään oven käyttöikää  - huollamme myös muut merkit! Tästä lisää huoltosopimuksistamme.

Ota yhteys meihin