Nopeat nosto-ovet

ASSA ABLOY uusi, nopea OH1042S-lamellinosto-ovi
ASSA ABLOY uusi, nopea OH1042S-lamellinosto-ovi
ASSA ABLOY uusi, nopea OH1042S-lamellinosto-ovi
ASSA ABLOY uusi, nopea OH1042S-lamellinosto-ovi
Nopean ASSA ABLOY OH1042S -lamellinosto-oven poljinkahvan tiedot.
Nopean ASSA ABLOY OH1042S -lamellinosto-oven poljinkahvan tiedot.

Avautumisnopeus on 1 m/s, mikä lisää yrityksesi toiminnallista tehokkuutta ja säästää energiaa

ASSA ABLOY OH1042S -nosto-ovissa on mukautettu ohjausjärjestelmä ja vahvistettu rakenne, mikä nopeuttaa ja hyödyttää yrityksesi toimintoja. Nopeus muun muassa parantaa työympäristöä, lisää turvallisuutta ja vähentää energiakustannuksia. ASSA ABLOY OH1042S on suunniteltu kiireisen yrityksen avuksi. 

Nopeuden hyödyt

Nopeudesta on korvaamatonta hyötyä yrityksille, joissa on usein käytettäviä ovia, erikorkuisia ajoneuvoja, lämpötilan hallintaan liittyviä vaatimuksia, toistuvia törmäyksiä oviin tai tarvetta vähentää vetoa ja pölyä. OH1042S-oven käyttönopeus on 1 m/s, joten se säästää aikaa ja antaa sitä myös takaisin.

Energiatehokas ja taloudellinen

Nopeuden ansiosta sisäilman hallinta on mahdollista, koska sulkeutumisaika on nopeampi. Ovessa on hyvät tiivisteet vedenpitävyyttä, tuulikuormaa ja ilman läpäisevyyttä varten. Lämpötilan parempi säätely tarkoittaa pienempää lämpöhäviötä, energiahukkaa ja pienempiä hiilidioksidipäästöjä.

Turvallisuudesta, mukavuudesta ja kätevyydestä huolehtiville

Kun oven Light Grid -valokennojärjestelmä havaitsee esteen oviaukossa, se pysäyttää oven välittömästi vähentäen onnettomuuksien ja tapaturmien riskiä. Ovi aukeaa nopeammin, joten ajoneuvoihin ja lastausmateriaaleihin kohdistuva törmäysriski on paljon pienempi.
Nopea avautumis- ja sulkeutumisnopeus vähentää ei-toivottua vetoa, joten työntekijöille voidaan luoda parempi, terveellisempi työympäristö – mikä puolestaan antaa mielenrauhaa ja tekee yrityksestä mukavamman, miellyttävämmän ja turvallisemman.

Tarpeisiin sopiva ovi

ASSA ABLOY OH1042S -ovi voidaan räätälöidä. Määritä nostotapa, valitse oven väri sekä ikkunoiden muoto, määrä ja sijoittelu. Saatavilla on kirjaimellisesti tuhansia vaihtoehtoja, joten voit räätälöidä oman ovesi ainutlaatuista käyttökohdettasi varten.

Huolto takaa toimivuuden

Nosto-oven säännöllisellä huollolla pidennetään oven käyttöikää  - huollamme myös muut merkit! Tästä lisää huoltosopimuksistamme.

BIM-objektit

Lataa pienikokoinen BIM-objekti:
Tekninen kuvaus

 ASSA ABLOY OH1042S

  • Vakiomitat enintään: 5 000 x 5 000 mm
  • Lamellin paksuus: 42 mm
  • Avautumisnopeus: 1,0 m/sIkkunat valinnaiset
  • Käyntiovi ei ole mahdollinenTuulikuorma, EN 12424: Luokka 3
  • Lämmönläpäisy, EN 12428:  Täyslamelliovi: 1,0 W/m2K
  • Veden läpäisevyys, EN 12425: Luokka 3
  • Ilman läpäisevyys, EN 12426: Luokka 3
  • Äänen eristävyys, EN 10140-2: R - 25 dB
Ota yhteys meihin