Lasitetut ja eristetyt ASSA ABLOY -nosto-ovet

Säästä energiaa ja paranna näkyvyyttä uuden eristetyn ja lasitetun ASSA ABLOY OH1042FI -nosto-oven

avulla. Eristetyt ja lasitetut ASSA ABLOY -nosto-ovet eroavat muista. Ne ovat visuaalisesti houkuttelevia ja erittäin käytännöllisiä. Ne päästävät lävitseen enemmän luonnonvaloa. Lisäksi niiden eristystä on tehostettu paremmin liiketoiminnan tehokkuuden, kestävyyden ja tuottavuuden optimoimiseksi .

Tämä on luonnollinen valinta huoltokorjaamojen kaltaisille yrityksille ja näyttelytiloihin, kun halutaan tehokasta eristystä sekä näkyvyyttä, turvallisuutta ja luotettavuutta.

Parannettu eristys

Uusi ASSA ABLOY OH1042FI tarjoaa kaikki samat ominaisuudet kuin ASSA ABLOY -nosto-ovet, mutta nyt se on eristetty tehokkaammin. Tässä sisäänkäyntiratkaisussa kylmäsilta on katkaistu lämpöeristyksen tehostamiseksi. Se on täysin vesitiivis, mikä vähentää huomattavasti jään muodostumista ja kosteuden tiivistymistä sisäpuolelle.

Jos tuotteiden esitteleminen on kaikkein tärkeintä, lasituksen 42 mm paksu alumiininen putkikehys parantaa vakautta. Siksi ASSA ABLOY OH1042FI on käytännöllinen ovijärjestelmä teollisuuden ja myymälöiden sisäänkäynteihin.

Joustava ratkaisu tarpeisiisi

ASSA ABLOY OH1042FI -oven avulla voit konfiguroida jokaisen osan haluamallasi tavalla. Yhdistä eristetyt kehyslamellit paneeliosiin tai valitse erilaisista ikkunoista ja täytteistä mieluisin näkyvyyden parantamiseksi entisestään. Ovi on myös helpompi puhdistaa, ja se kestää paremmin naarmuuntumista ja kulumista.


Lasitusjärjestelmä

ASSA ABLOY OH1042FI -oven ruutujen määrä perustuu sen leveyteen ja korkeuteen. Kaikki lasit ja/tai täytteet asennetaan sisäpuolelta ja tiivistetään butyyliliimalla tiiviyden varmistamiseksi. Tarvittaessa lasit on erittäin helppo vaihtaa.


Useita avautumisvaihtoehtoja

ASSA ABLOY OH1042FI liukuu avautuessaan ylös kattoon saakka maksimoiden oviaukon ympärillä olevan tilan. Ovi liukuu johteilla ylös ja alas. Johteet määritetään ottamalla huomioon käytettävissä oleva tila suoraan oviaukon yläpuolella ja heti rakennuksen sisällä.

ASSA ABLOY OH1042FI -oven muotoilu on virtaviivainen ja esteettinen. Sen suunnittelussa on käytetty hyväksi havaittua teknistä asiantuntemustamme. Täydellinen yhdistelmä esittelytehoa, energiansäästöä ja luotettavuutta huippuluokan sisäänkäyntiratkaisussa.

Huolto takaa toimivuuden

Nosto-oven säännöllisellä huollolla pidennetään oven käyttöikää  - huollamme myös muut merkit! Tästä lisää huoltosopimuksistamme.

Ota yhteys meihin