Maksimaalinen nopeus, eristys ja tehokkuus

Et joudu koskaan tekemään kompromisseja ASSA ABLOY RR5000 -oven ansiosta

Erinomainen nopeus ja eristys

ASSA ABLOY RR5000 tarjoaa erinomaista nopeutta, eristystä ja tehokkuutta vastatakseen kasvaviin käyttövaatimuksiin. Se on sisäänkäyntiratkaisu, jossa pikarullaoven nopeus yhdistyy lamellinosto-oven erinomaiseen lämpöeristykseen. Sinun ei tarvitse koskaan tehdä kompromisseja.

Uusi ovi uusille vaatimuksille

Tiedät, että ovilla on tärkeä merkitys toiminnan turvallisuuden, vakauden ja tuottavuuden kannalta, kun on kyse teollisista, kaupallisista ja turvallisista ympäristöistä. Yrityksiin kuitenkin kohdistuu yhä enemmän paineita parantaa rakennuksen suorituskykyä ja energiatehokkuutta, joten uuden vaatimustason täyttämiseen tarvitaan uudenlainen ovi.

Parempi lämpöeristys

ASSA ABLOY RR5000 -ovessa on täysi 50 mm eristys, maksimaalinen lämpöeristys ja erittäin vähäinen energiahävikki ilman kondensaatiota. Ovi rullautuu auki jopa 2,2 m/s nopeudella, mikä auttaa säilyttämään lämpöeristyksen ja sujuvoittamaan liikennevirtaa. Eristetyt paneelit ja sivukarmit pitävät sisäolosuhteet täydellisen vakaina.

Parempi rakennuksen suorituskyky

Tehokkuus on kasvava haaste suurille, paljon energiaa kuluttaville tiloille. Siksi ASSA ABLOY RR5000 on suunniteltu täyttämään tiukat ekorakennusmääräykset. Itse asiassa se tarjoaa luokkansa alhaisimman U-arvon 1,28 W/m²K EN12428:n* mukaan. Voit siis auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä, optimoimaan energiatehokkuutta ja säästämään käyttökustannuksissa.

*Laskelma perustuu 5 x 4,7 m ASSA ABLOY RR5000 -oveen 

Huollon väheneminen

Toiminnan muuttuessa yhä vaativammaksi myös vähäisempi huolto on avainasemassa. Tätä varten ASSA ABLOY RR5000 -ovessa on yksinkertainen V-Drive-rakenne, jossa on vähemmän komponentteja. Tämä mahdollistaa helpon huollon ja estää paneeleja koskettamasta toisiaan käytön aikana. Ovi on nopea ja hiljainen, eikä se kulu helposti.

ASSA ABLOY RR5000 lyhyesti:

  • Täysi 50 mm eristys 
  • Maksimaalinen lämpöeristys 
  • Vähäinen energiahävikki 
  • Avautumisnopeus jopa 2,2 m/s 
  • Eristetyt paneelit ja sivukarmit 
  • Luokkansa pienin U-arvo 
  • Yksinkertainen V-Drive-rakenne
Ota yhteys meihin