ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön

ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön
ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön
ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön
ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön
ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön
ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön
ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön
ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön
ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön
ASSA ABLOY RapidRoll -ovet sisäkäyttöön

Turvallisuutta, varmuutta ja luotettavuutta sisäkäyttöön tarkoitettujen ASSA ABLOY-pikarullaovien avulla

Sisäkäyttöön tarkoitetut ASSA ABLOY RapidRoll -ovet varmistavat turvallisuuden, varmuuden ja luotettavuuden rakennusten sisätiloissa. Nykytekniikan ansiosta nopeat, fiksut, ajoneuvoliikenteen hallintaan tarkoitetut ovet ovat turvallisia myös jalankulkijoille. Kun rakennuksen sisäpuoliset alueet erotetaan toisistaan, sisäilmastoa voidaan hallita. Samalla automaatio auttaa estämään mikrobien ja höyryjen leviämisen tehtaassa. Sisäkäyttöön tarkoitettujen ovien valikoima ulottuu yksinkertaisista edullisista rakennusten ovista puhdastiloihin, elintarviketuotantoon tai robottien käyttöpaikoille tarkoitettuihin sekä automaattisiin erityissuunniteltuihin oviin.


ASSA ABLOY RR300

Yleiskäyttöinen ASSA ABLOY RR300 soveltuu erilaisten sisätilojen jakajaksi. Se avautuu ja sulkeutuu nopeasti erilaisten ohjausjärjestelmien ansiosta, joten energiaa säästyy. Tämä ovi soveltuu erilaisille valmistuksen ja teollisuuden logistiikka-alueille, kun tuulikuorma on vähäinen ja lämpötilat pysyvät kohtuullisina. Se on yksinkertainen, nopea ja edullinen. Modulaarisen rakenteensa vuoksi tämä ovi voidaan mukauttaa asiakkaiden vaatimuksiin soveltuvaksi. Se soveltuu erilaisiin valmistustiloihin tilaa säästävän rakenteensa ansiosta. Siksi ASSA ABLOY RR300 on käytössä esimerkiksi tuotantolinjoilla, materiaalinkäsittelyssä ja logistiikassa.


ASSA ABLOY RR300 Plus

ASSA ABLOY RR300 Plus on vain vähän tilaa vaativa yleiskäyttöinen nopea ovi. Se voidaan avata käsin sähkökatkoksen sattuessa jousiin perustuvan tasapainojärjestelmän ansiosta. Se voidaan asentaa kaikkiin sisätiloihin, joten sen avulla hallitaan sisäilmastoa ja vältetään energianhukka.


ASSA ABLOY RR300 Plus Alu

ASSA ABLOY RR300 Plus Aluminium -oven sivukehykset ja suojakotelot on valmistettu alumiinista. Se soveltuu mainiosti jakeluun sekä vähittäis- ja tukkukaupalle. Sitä käytetään varastoissa, koska ASSA ABLOY RR300 Plus Alu säästää energiaa ja erottaa erilaiset sisäilmastot toisistaan. Lisäksi se soveltuu hygieniaa vaativiin käyttötarkoituksiin, koska sen pinnat on helppo puhdistaa. Jos sattuu sähkökatko, se avautuu automaattisesti vastapainojärjestelmänsä ansiosta. Oviverho on valmistettu kirkkaasta läpinäkyvästä materiaalista, jossa on värillisiä vahvikkeita. Jos tarvitaan kestävämpää materiaalia, voidaan valita RollTex®-kangas.

 

ASSA ABLOY RR300 Retail

ASSA ABLOY RR300 Retail -ovi on myymälä- ja varastotilan väliin suunniteltu ovi. Se estää asiaan kuulumattomien henkilöiden kulkemisen. Tuote soveltuu hätäpoistumistielle (vaatii paikallisen pelastusviranomaisen hyväksynnän). Törmäysvapaa. Avautumisnopeus 2 m/sek ja sulkeutuu 0,6 m/sek nopeudella. Joustava ja pehmeä alareuna, varustettu langattomalla reuna-aktivointilaitteella, Break-away-toiminto.

 

 

 

BIM-objektit

Lataa sisäkäyttöön tarkoitetut ASSA ABLOY-ovet BIM-objekteina:
Tekninen kuvaus

ASSA ABLOY RR300 -pikarullaovi

 • Soveltuu sisäkäyttöön
 • Soveltuu tietyissä tapauksissa ulkokäyttöön
 • Tuulenkestävyysluokka 1 (EN 12424)
 • Oven enimmäismitat 4000 mm x 4200 mm
 • Saatavana on erilaisiin käyttöolosuhteisiin ja -tarkoituksiin soveltuvia ohjausyksiköitä.
 • Suurin avautumis- ja sulkeutumisnopeus 2,2/1,0 m/s riippuu ohjausyksiköstä
 • Oven rakenne: Sivukehykset galvanoitua tai ruostumatonta terästä.
 • Oviverho: Saatavana on erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvia oviverhoja. Kirkasta värillisillä vahvikkeilla varustettua PVC-materiaalia ikkunoilla tai ikkunapaneeleilla.
 • Modulaarinen järjestelmä tekee mahdolliseksi mukauttamisen.
 • Tilaa säästävä rakenne tekee mahdolliseksi lähes kaikenlaiset asennukset.
 • Vakiovarusteena elektroninen tuntoreuna ja valokenno.
 • Ovi täyttää UVV-säädösten olosuhdedirektiivin ja harmonisoitujen CE-ohjeiden (EN 13241-1) vaatimukset.


Erityisominaisuudet

 • Flex Edge Version -ovessa on joustava alaprofiili ilman alumiinipalkkia ja johtoa.
 • Knock-out-ominaisuus lisävarusteena.
 • Lisävarusteena matala alaprofiili, jolloin yläreunassa säästyy tilaa.
 • Saatavana on RR300 Mini -versio, jonka enimmäiskoko on 2000 x 3000 mm ja tuulenkestoluokka 0 (EN 12424), rajoitetut toiminnot.

ASSA ABLOY RR300 Plus Alu -pikarullaovi

 • Pienikokoinen kevyt pikarullaovi sisäkäyttöön.
 • Myös ulkokäyttöön suojatuissa paikoissa.
 • Tuulenkestoluokka 1 (EN 12424).
 • Oven enimmäismitat 5000 mm x 5000 mm
 • Saatavana on erilaisiin käyttöolosuhteisiin ja -tarkoituksiin soveltuvia ohjausyksiköitä.
 • Avautumis-/sulkeutumisnopeus: 2,2/0,9 m/s riippuu ohjausyksiköstä.
 • Oven rakenne: sivukehys, suojakotelo ja alaprofiili alumiinia
 • Oviverho: Saatavana on erilaisia oviverhoja. Kirkasta värillisillä vahvikkeilla varustettua PVC-materiaalia ikkunoilla tai ikkunapaneeleilla.
 • Vakiovarusteena elektroninen tuntoreuna ja valokenno.
 • Integroitu valoverho on saatavana vähintään 1975 mm korkeisiin oviin.
 • Ovi täyttää UVV-säädösten olosuhdedirektiivin ja harmonisoitujen CE-ohjeiden (EN 13241-1) vaatimukset.
HACCP-sertifiointi ASSA ABLOY Entrance Systemsin pikarullaoville

Elintarviketuotannon alojen teollisuusyritykset siirtyvät yhä useammin tuotteisiin, joissa käytetään turvallisia komponentteja ja jotka täyttävät tietyn standardin vaatimukset. Tämä tarkoittaa, että tuotantoprosesseihin asennetaan vain tuotteita, jotka täyttävät tämän standardin ja ovat turvallisia.

Elintarviketuotannon alojen teollisuusyritykset siirtyvät yhä useammin sertifioituja komponentteja sisältäviin tuotteisiin täyttääkseen elintarviketuotannon turvallisuusstandardit. Tämä tarkoittaa, että valmistusprosesseihin asennetaan vain koneita, jotka täyttävät tämän standardin vaatimukset ja ovat turvallisia.

Elintarviketeollisuuden tuotteiden sertifiointimenettely on HACCP.

HACCP on lyhenne sanoista ”Hazard Analysis and Critical Control Points”, mikä tarkoittaa vaarojen analysointia ja kriittisiä valvontapisteitä. Tämä kattaa laadunvalvontajärjestelmän kaikissa elintarvikkeisiin

liittyvissä tuotantoprosesseissa tuotannosta jakeluun ja varastointiin.

ASSA ABLOY Entrance Systemsin ASSA ABLOY HS9020GHY- ja ASSA ABLOY RR300 (ruostumaton teräs) -pikarullaovet ovat saaneet HACCP-sertifioinnin. Näille pikarullaoville on myönnetty lupa käyttää HACCPlogoa.

HACCP International Pty Ltd:n sertifioimat ovet ovat turvallisia elintarvikekäytössä ja soveltuvat käytettäväksi elintarviketeollisuudessa HACCP-pohjaisen elintarviketurvallisuusohjelman mukaisesti.

 Pikarullaovet ovat turvallisia elintarviketeollisuudessa ja ne soveltuvat käytettäväksi paikoissa, joissa ei olla suorassa kontaktissa elintarvikkeiden kanssa. Tätä kutsutaan nimellä SSZ-alue (Splash or Spill Zone). Ovet auttavat nopeuttamaan tuotantoprosessia tai erottamaan tietyt alueet toisistaan.

Tämä koskee erityisesti SSZ-aluetta (Splash or Spill Zone). Ovet auttavat valmistajaa välttämään ristikontaminaation tuotantoalueiden välillä ja parantaakseen saumatonta työnkulkua nopeuttaen ja tukien koko tuotantoprosessia.

Ota yhteys meihin