Käsikäyttöiset ASSA ABLOY-kuormaussillat

ASSA ABLOY DB6050F / DB6050MZ -kääntösillat
ASSA ABLOY DB6050F / DB6050MZ -kääntösillat
ASSA ABLOY DB6050F / DB6050MZ -kääntösillat
ASSA ABLOY DB6050F / DB6050MZ -kääntösillat
ASSA ABLOY DB6050KBS -kääntösilta
ASSA ABLOY DB6050KBS -kääntösilta
ASSA ABLOY DB6050SKB -kääntösilta
ASSA ABLOY DB6050SKB -kääntösilta
ASSA ABLOY DL6010SM Swingdock Minidock
ASSA ABLOY DL6010SM Swingdock Minidock
ASSA ABLOY DP6050AWB -kuormauslevy
ASSA ABLOY DP6050AWB -kuormauslevy
ASSA ABLOY DP6050HFB -kuormauslevy
ASSA ABLOY DP6050HFB -kuormauslevy

Käsikäyttöinen ASSA ABLOY-kuormaussilta  taloudelliseen perustason kuormaukseen

Käsikäyttöiset kuormaussillat ovat taloudellisia ja luotettavia perustason kuormaussiltaratkaisuja. Ne toimivat rakennuksen ja auton lavan välisenä siltana. Käsikäyttöisiä kuormaussiltoja on helppo käyttää, ja ne eivät aiheuta energiakustannuksia.


ASSA ABLOY DL6010SM Swingdock Minidock

ASSA ABLOY DL6010SM Swingdock Minidock on käsikäyttöinen kuormaussilta. Se on kehitetty erityisesti vakiokokoisille autoille, joiden lavakorkeus on sama. Se on varustettu kaasujousella, joten sen käyttämiseen riittää yksi henkilö. Lisäksi se täyttää useimpien kuormausoperaatioiden sekä ergonomisuus- ja työsuojeluvaatimukset. ASSA ABLOY DL6010SM Swingdock Minidock -kuormaussillan kärki on valmistettu teräksestä. Erittäin ohut kärki ja täysin tasainen takaliitäntä laiturin reunaan takaa tasaisen kulun rakennuksen ja kuormalavan välillä. Muista käsikäyttöisistä kuormaussilloista poiketen Minidock voidaan varustaa puskureilla, joten kuormaaminen sujuu tehokkaasti. Kuorma-auto peruuttaa kiinni puskuriin, kunnes oikea asento löytyy.


Mekaaniset ASSA ABLOY DB6050F Fix- ja DB6050MZ-kääntösillat

Mekaaniset ASSA ABLOY DB6050F Fix- ja DB6050MZ -kääntösillat ovat parhaita ratkaisuja avoimiin ramppeihin, kun ajoneuvot ovat lähes samankokoisia. ASSA ABLOY DB6050F Fix -kääntösilta asennetaan kiinteään asentoon ja ASSA ABLOY DB6050MZ ohjauskiskoon rampin etureunaan. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa kuormaussiltaa voidaan käyttää rampin eri kohdissa.

Kun mekaaninen kääntösilta ei ole käytössä, se kiinnitetään paikalleen pystysuoraan asentoon turvalukolla. Molemmat versiot on tehty teräksestä ja varustettu erikoiskestävällä jousella, jonka ansiosta silta voidaan nostaa ja laskea käsin.
Mekaaninen ASSA ABLOY DB6050KBS -kääntösilta

Mekaanista ASSA ABLOY DB6050KBS -kääntösiltaa voidaan siirtää sivusuunnassa lähinnä muita laitteita varten suunniteltua ohjauskiskoa pitkin. Se on monikäyttöinen ratkaisu, kun ajoneuvon lava on korkeintaan noin 135 mm kuormauslaituria matalammalla. Alumiinista valmistetun kääntösillan käsitteleminen on nopeaa ja helppoa. Se on erittäin turvallinen pitävän pinnan ansiosta. Lisäksi se on lujatekoinen, helppo puhdistaa ja huoltovapaa.


Mekaaninen ASSA ABLOY DB6050SKB -kääntosilta

Mekaaninen ASSA ABLOY DB6050SKB -kääntösilta voidaan asentaa kahdella tavalla. Se kiinnitetään paikalleen hitsaamalla lastauslaiturin reunan vankkaan teräsprofiiliin tai ohjauskiskoon, jolloin se liikkuu sivusuunnassa. Sen toiminta-alue on keskisuuri eli noin 200 mm pystysuunnassa. Kevyttä kääntösiltaa on erittäin helppo käsitellä. Se on erittäin turvallinen pitävän pinnan ansiosta. Lisäksi se on lujatekoinen, helppo puhdistaa ja huoltovapaa.


ASSA ABLOY DP6050AWB -kuormauslevy

ASSA ABLOY DP6050AWB -kuormauslevy on erinomainen ratkaisu, jos tavaraa kuormataan niin harvoin, että ei ole perusteltua hankkia kallista  kiinteää kuormausjärjestelmää tai helpottamaan kuormausjärjestelmien ruuhkautumista. Se on tarkoitettu lavatrukkien, kuormalavojen sekä kärryjen kuormaamiseen ja purkamiseen. ASSA ABLOY DP6050AWB -kuormauslevy on valmistettu alumiinista, joten se on kevyt, vankkatekoinen ja säänkestävä. Se on helppo puhdistaa, ja sen luistamaton pinta tekee tavaroiden siirtämisestä turvallista.


ASSA ABLOY DP6050HFB -kuormauslevy

Siirrettävät ASSA ABLOY DP6050HFB -kuormauslevyt ovat yleiskäyttöinen kuormausjärjestelmä. Vankka säänkestävä kuormauslevy voidaan varustaa kuljetuspyörillä sen käsittelemisen helpottamiseksi. ASSA ABLOY DP6050HFB -kuormauslevy on helppo puhdistaa, ja sen luistamaton pinta tekee tavaroiden siirtämisestä turvallista. Se on valmistettu alumiinista, joten se on kevyt.

 

BIM-objektit

Lataa käsikäyttöinen ASSA ABLOY-kuormaussilta BIM-objektina
Ota yhteys meihin