2-lehtinen ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi

Suurikapasiteettinen ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi
Suurikapasiteettinen ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi
Suurikapasiteettinen ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi
Suurikapasiteettinen ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi
ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi, IKEA
ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi, IKEA
ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi
ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi
ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi, vähittäiskauppa
ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi, vähittäiskauppa
ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi lentokentällä
ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi lentokentällä
2-lehtinen ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi
2-lehtinen ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi

Suurikapasiteettinen 2-lehtinen ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi vilkkaasti liikennöidyissä sisäänkäynneissä

Suurikapasiteettinen ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi tekee sisäänkäynnistä miellyttävän ja tilavan ulkokehälle asennetun koneistonsa ansiosta, mikä poistaa tarpeen käyttää paljon tilaa vaativaa keskiakselia. Näin saadaan ovitila, jossa on runsaasti tilaa ostos- ja matkatavarakärryille, pyörätuoleille ja suurille käyttäjämäärille. ASSA ABLOY UniTurn erottaa sisäilman tehokkaasti ulkoilmasta vähentäen näin lämmityksen ja jäähdytyksen energiahäviöitä. Lisäksi pyörivissä ovilehdissä on kaksi paikkaa esimerkiksi tiedotteita tai mainoksia varten.

ASSA ABLOY UniTurn on suunniteltu sijoitettavaksi suoraan valmiille lattialle. Erikoisalustoja ei tarvita. Sen keskelle voidaan asentaa myös avaimella avattava liukuovi. Näin ovea voidaan käyttää täysautomaattisena liukuovisisäänkäyntinä, jos ilmanvaihtoa sekä kulkua rakennukseen ja ulos siitä halutaan tehostaa.


Turvallisuusmääräysten täyttäminen

ASSA ABLOY UniTurn täyttää EN 16005 -turvallisuusvaatimukset.


BIM-objektit

Ympäristöseloste

Voit ladata nämä tuotteet BIM-objekteina täältä: Voidaan ladata tälle tuotteelle täältä:
 
Tekninen kuvaus

ASSA ABLOY UniTurn -pyöröovi

  • Tehon syöttö: 230 V, 50 Hz, pääsulake enintään 10 A, tai 
100-120 V, 50/60 Hz, enintään 16 A:n pääsulake
  • Virrankulutus: 400 W / 30 W lepotilassa
  • Eloksointi, kirkas tai pronssinvärinen
  • Valaistus 5 W LED: 70 W
  • Normaalista poikkeava sisäkorkeus (enintään 2 600 mm)
  • Normaalista poikkeavan korkuinen etulevy (enintään 1 250 mm)
  • Jauhemaalaus (RAL-värit)
  • Pintaverhous ruostumatonta terästä
Lataukset

Tuote-esite

BR_AAES_RD_RANGE_EN_LR.pdf (.pdf, 14,8 MB)

Tuotelehtiset

Product_leaflet_ASSA_ABLOY_UniTurn_fi-FI.pdf (.pdf, 245 kB)

Tuotepiirrokset

Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Activation_units_PIR_en.dwg (.dwg, 121 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Activation_units_PIR_en.pdf (.pdf, 150 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_CAD_for_customer_views_en.dwg (.dwg, 235 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_CAD_for_customer_views_en.pdf (.pdf, 190 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_en.dwg (.dwg, 3,6 MB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_en.pdf (.pdf, 3,7 MB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Extended_fascia_height_en.dwg (.dwg, 373 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Extended_fascia_height_en.pdf (.pdf, 158 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Fixed_screen_joint_section_en.dwg (.dwg, 166 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Fixed_screen_joint_section_en.pdf (.pdf, 220 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Insulated_fascia_en.dwg (.dwg, 355 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Insulated_fascia_en.pdf (.pdf, 277 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Lighting-36_en.dwg (.dwg, 193 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Lighting-36_en.pdf (.pdf, 187 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Lighting-42_en.dwg (.dwg, 181 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Lighting-42_en.pdf (.pdf, 185 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Lighting-48_en.dwg (.dwg, 184 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Lighting-48_en.pdf (.pdf, 168 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Lighting-54_en.dwg (.dwg, 176 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Lighting-54_en.pdf (.pdf, 202 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_PDR_in_rotating_ceiling_en.dwg (.dwg, 102 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_PDR_in_rotating_ceiling_en.pdf (.pdf, 169 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Water_resistant_cover_details_en.dwg (.dwg, 167 kB) Product_drawing_ASSA_ABLOY_UniTurn_Water_resistant_cover_details_en.pdf (.pdf, 149 kB)
Automatically Green

Energiaa säästävät edut

Pyöröovi on aina auki ja aina kiinni, joten ilmaa vaihtuu mahdollisimman vähän. Kun sisä- ja ulkoilma erotetaan toisistaan, vierailijoilla ja henkilöstöllä on mukavaa. Lisäksi rakennuksen lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia säästyy.

Ota yhteys meihin