ASSA ABLOY T Switch 15 – kosketukseton tunnistinpainike

Vähennä taudinaiheuttajia helposti tekemällä automaattiovista kosketuksettomia

Ihmiset ovat hyvin tietoisia siitä, että hygieniatoimenpiteiden käyttö on tärkeää taudinaiheuttajien ja bakteerien leviämisen vähentämiseksi erityisesti ovien, pintojen ja ovenkahvojen kohdalla. Kosketuksettomat sisäänkäynnit auttavat myös liiketoimintaasi tulemaan huomattavasti turvallisemmaksi, joten voit pysyä avoinna ja pitää asiakkaat ja työntekijät turvassa.

Kosketuksettomat painikkeet, kuten ASSA ABLOY T Switch 15, ovat täydellinen ratkaisu parhaiden käytäntöjen noudattamiseen ja alhaisen riskin ympäristön varmistamiseen ympäristöissä, joissa desinfiointikäytännöt ovat erittäin tärkeitä, kuten toimistoissa, myymälöissä, ravintoloissa, kouluissa ja muissa julkisissa rakennuksissa.

Hygieeninen ja käyttäjäystävällinen

T Switch 15 aktivoi automaattisen oven, kun liikettä havaitaan 5–50 cm:n etäisyydeltä. Fyysistä kosketusta ei tarvita – painikkeen edessä oleva yksinkertainen heiluntaliike aktivoi oven. Lisäksi T Switch 15 voidaan asentaa nopeasti ja helposti yleisiin pinta- tai uppoasennettuihin kytkinjärjestelmiin. Kun kytkin on liitetty elektronisesti oven ohjaukseen ja haluttu alue on asetettu, T Switch 15 on käyttövalmis.

Terveys ja turvallisuus ovat aina olleet tärkeä osa ASSA ABLOYn DNA:ta. Pyrimme joka päivä siihen, että ihmiset tuntevat olonsa turvallisemmaksi ja ovat valmiita kokemaan maailman avoimempana. Olemme maailman johtava kulunvalvontaratkaisujen toimittaja ja varmistamme, että tuotteemme täyttävät tiukimmat laatu-, muotoilu- ja turvallisuusvaatimukset.

Ominaisuudet

  • Skannausalue on säädettävissä välillä 5–50 cm.
  • Vaivaton releen vaihto oven käyttölaitteen ohjaamiseksi
  • Relelähtö konfiguroitavissa: pulssi tai toggle mod
  • Sininen LED-valo käynnistää oven liikkeen

Käyttökohteet

  • Sairaalat, kuten leikkaussalit, laboratoriot ja potilashuoneet, joissa hygieniavaatimukset ovat tiukentuneet.
  • Avustetut asuintilat – kun oven avaaminen eleellä tai vilkuttamalla on ihanteellista liikuntarajoitteisille ihmisille.
  • Mikä tahansa saniteettialue, jossa automaattiset ovien sulkimet voivat rajoittaa taudinaiheuttajien ja vaarallisten patogeenien leviämistä.
  • Catering- ja elintarviketeollisuus – automaattisten ovien ansiosta ristikontaminaation vaara vähenee.
Ota yhteys meihin