ASSA ABLOY SA13

Automaattiovet ja kosketusvapaat kytkimet: Kun hygieenisyys on tärkeintä
Kun hygienian valvonta on välttämätöntä, kannattaa ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimiin, joilla voidaa ehkäistä bakteerien leviäminen rakennuksessa mahdollisimman tehokkaasti. Suositeltuja toimia ovat esimerkiksi kosketusvapaiden impulssilaitteiden asentaminen, manuaalisten ovien automatisointi ja automaattiovien huoltoaikataulun noudattaminen.

Ovenkahvoihin kosketaan jatkuvasti alueilla, joilla on paljon kulkua. Bakteerien leviäminen työntekijöiden, asiakkaiden, potilaiden ja vierailijoiden kesken vähenee ja ristikontaminaation riski pienenee, kun ovenkahvaa ei tarvitse koskettaa. ASSA ABLOY SA13 aktivoi automaattioven avauksen kosketusvapaasti käden heilahduksella. Se on täydellinen vaihtoehto hygienian hallintaan alasta riippumatta.

Suosittelemme automaattiovien asentamista, jos rakennuksessa on käsikäyttöisiä ja vilkasliikenteisiä ovia, kuten WC- ja muiden tilojen sisäovia. Lisäämällä kulkijoiden turvallisuutta voidaan vähentää kontaminaatioriskiä entisestään ja hygienian hallinta paranee koko organisaatiossa. Lisätietoa automaattiovivaihtoehdoista saat tästä.

Ovien automatisointi on tärkeää, sillä se parantaa hygienian valvontaa, minimoi kontaminaation riskin ja erottaa sisäalueet toisistaan. Näinä vaikeina aikoina automaattiovien huoltaminen, kunnossapito ja modernisointi tärkeämpää kuin koskaan, sillä ovien toimivuuteen tulee aina voida luottaa. Huoltoteknikkomme ovat aina käytettävissäsi, ja heillä on sekä varaosat että tarvittava tekninen osaaminen niin ASSA ABLOY Entrance Systemsin kuin muiden merkkien oviautomatiikan huoltoon. Lisätietoja huoltopalveluistamme »

Ota yhteys meihin