ASSA ABLOY PASS

ASIAKKAIDEN TOIVOTTAMINEN TERVETULLEIKSI TÄMÄN PÄIVÄN MAAILMASSA
Elämme useimmille yrittäjille haastavia aikoja. Julkisten tilojen turvallisuus on tärkeämpää kuin koskaan. Määräykset tilojen sallitusta ihmismäärästä ja sosiaalisen etäisyyden pitämisestä muuttuvat nopeasti. Pysyminen ajan tasalla kulloinkin voimassa olevista määräyksistä voi olla turhauttavaa ja niiden toteuttaminen voi koitua kalliiksi.

Auttaaksemme sinua pysymään mukana sääntömuutoksissa olemme kehittäneet ASSA ABLOY PASS -ratkaisun (people access, safety & security). Saat joustavan ohjelmisto- ja tunnistinratkaisun, joka integroituu olemassa oleviin automaattioviin. Se laskee tilaan saapuvien ja sieltä poistuvien henkilöiden määrän ja näyttää tilan kulloisenkin käyttöasteen reaaliajassa.

KAKSI VAIHTOEHTOA YRITYKSESI TARPEISIIN
ASSA ABLOY PASS Primary edellyttää OMS/BLE-laitteistoa sekä nopeaa Plug and Play -ohjelmistopäivitystä nykyiseen liukuoviratkaisuun tai modernisointipäivitystä, jos käytössäsi on vanhempi/muu ovimalli. Se tarjoaa nopean ja helpon Bluetooth-yhteyden mobiilisovellukseemme (ASSA ABLOY Sliding Door Manager), joka tuo kaikki tiedot ja toiminnot suoraan käsiisi. Tiedät aina tilan kulloisenkin ihmismäärän reaaliajassa, ja voit toimia sen mukaisesti.

ASSA ABLOY PASS tarjoaa seuraavat edut: 

  • Helppo integrointi yrityksesi nykyiseen infrastruktuuriin – helppo päivittää uusimpaan automaattiovitekniikkaan ja uusimpiin innovaatiostandardeihin
  • Bluetooth-yhteensopiva mobiilisovellus, jonka avulla voit muuttaa oven asetuksia etänä ja laskea myymälään tai yritykseesi tulevat ja sieltä poistuvat ihmiset
  • Käyttötiheysdata näytöllä tai sovelluksessa – tiedät aina, kuinka monta henkilöä tiloissasi on

ASSA ABLOY PASS+ tarjoaa edellisten etujen lisäksi lisäratkaisuja, jotka voidaan ottaa erikseen käyttöön yrityksesi muuttuvien tarpeiden mukaan:
ASSA ABLOY PASS+ tarjoaa lisäksi: 

  • Ovien liikennevalot & näytöt, jotka antavat tietoa esimerkiksi siitä, milloin on turvallista tulla sisään
  • Kamerat & lisätunnistimet tarkempaan ihmismäärän laskentaan
  • Kameroiden, tunnistimien ja liikennevalojenjoustava asettelu ja suunnittelu
  • IoT-yhteensopivuus ASSA ABLOY Insight HOW ASSA ABLOY PASS+ WORKS -ratkaisun kanssa

MITEN ASSA ABLOY PASS+ TOIMII
ASSA ABLOY PASS+ käyttää ainutlaatuista 3D-tunnistimien yhdistelmää, joka on kytketty Bluetoothilla ja säädettävissä helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella. Kattoon asennettu tunnistin auttaa havaitsemaan ohikulkevat ihmiset, kuten vierekkäin kävelevät ihmiset ja vanhempiensa kanssa kulkevat lapset. Kun henkilö ylittää virtuaalisen laskentalinjan, hänet lasketaan sisään tulleeksi tai pois lähteneeksi tilasta, myymälästä tai rakennuksesta. Integroidulla ohjelmistolla varustetut kamerat asennetaan sisäänkäynti- ja poistumisalueelle. Niiden avulla voit verrata reaaliajassa yrityksesi tämänhetkistä henkilömäärää ja tilan sallittuun kokonaismäärään tekemiesi esiasetusten pohjalta.

ASSA ABLOY PASS+ auttaa noudattamaan tiukkoja turvallisuusmääräyksiä, jotka rajoittavat sisäänpääsyä pandemian tai muiden hätätilanteiden aikana. Järjestelmä ilmoittaa liikennevaloilla, kun ihmisiä saa tulla sisään. Toiminto mahdollistaa myös erityisten kuvakkeiden näyttämisen käyttäjille, joilla on poikkeava värinäkö. Lisäksi sen takaisinvirtaussuoja havaitsee, kun ihmiset yrittävät mennä sisään tai poistua väärän oven kautta. Kun säädettävissä olevalla tunnistusalueella oleva henkilö menee väärään suuntaan, liikennevalo ilmoittaa “Seis! Älä mene sisään!" Sen ansiosta on mahdollista hallita, mitä ovia ihmiset käyttävät.

TURVALLISEMPI & PAREMMIN VALVOTTU YRITYS
ASSA ABLOY PASS ja ASSA ABLOY PASS+ tarjoavat käyttäjäystävällisen, joustavan ja kustannustehokkaan työkalun, joka auttaa yritystäsi navigoimaan entistä paremmin muuttuvassa turvallisuusympäristössä. Täsmällisen henkilölaskennan ja valvonnan avulla voit kertoa asiakkaillesi selkeästi, milloin toimipisteeseen saa tulla sisään. Helposti räätälöitävien lisävarusteiden avulla voit saada käyttöösi lisää tietoa ja laitteistoja, mikä lisää asiakkaidesi ja työntekijöidesi turvallisuutta ja turvaa liiketoimintasi.

Ota yhteys meihin