Kosketusvapaa oven avaus

Haastava ajankohta on lisännyt yleistä huolta terveyteen liittyen ja kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan. Haluamme vastata lisääntyneeseen automaattiovien kysyntään ja auttaa myös teitä menestymään näinä vaikeina aikoina. Meiltä saa erilaisia ratkaisuja kääntöoviin (saranaoviin) joilla mahdollistetaan oven aukeaminen ilman kosketusta. Kysy lisää niin etsitään yhdessä toimivin ratkaisu tarpeeseenne

TARJOUS!

 
Oven automatisointi (sisäovi) alkaen 990 eur alv 0%. Optiona voi valita kosketusvapaan aukaisun, kyynärpainike aukaisun tai tutka-avauksen, lisäturvaa saa joko läsnäolosensoreilla tai lasersensoreilla.

Oven automatisointi (ulko-ovi) saranaoveen SW300-ovikoneisto (1 kpl), kosketusvapaat painikkeet (2 kpl) ja Laser-läsnäolotunnistimet (2 kpl, SP59-M) kaikki yhteensä 2100 €, alv 0%

Automatisoituihin oviin kosketusvapaa painike asennettuna huoltokäynnin yhteydessä 295 €, alv 0% tai

kosketusvapaa painike asennettuna erillisen käynnin yhteydessä 345 €, alv 0%

Hinnat sisältävät toimituksen ja asennuksen käyttövalmiuteen. Painike on mahdollista asentaa myös muiden valmistajien tuotteisiin.

Tarjous on voimassa 31. joulukuuta 2020 asti.

Koulutettujen ja valtuutettujen henkilöiden tulee asentaa järjestelmä ja huoltaa se säännöllisesti. Suosittelemme, että teet palvelusopimuksen ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy:n kanssa.

Ota yhteyttä

tuttuun yhteyshenkilöösi tai tarjouspyynnöt@assaabloy.com