Haemme huoltotiimin vetäjää Tornioon

Haemme täydennystä huoltotiimiimme pohjoiseen Suomeen.

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtajia alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja. Laaja tuotevalikoimamme sisältää automaattiovet, teollisuusovet, pikaovet, suurten oviaukkojen ovet ja kuormausjärjestelmät. Nämä varmistavat helpon ja turvallisen sisäänkäynnin kaikkien automaattista sisäänkäyntiratkaisua kaipaavien rakennusten etu-, taka- ja sisäpuolelle. Lue meistä lisää: https://www.assaabloyentrance.fi 

 

Toimintamme kasvaa ja haemme Huoltotiiminvetäjää täysin uuteen positioon

 

Tehtävän kuvaus:

Huoltotiiminvetäjän roolissa vastaat oman alueesi kahdentoista huoltotyöntekijän arjen suunnittelusta ja toimit heidän lähiesihenkilönä. Tehtävä on monipuolinen ja päivittäinen työsi koostuu työtehtävien suunnittelusta, tehtävien kohdentamisesta ja jakamisesta sekä raportoinnista. Lisäksi työtehtäväsi sisältää asiakaspuheluiden vastaanottoa, tietojen vientiä laskutukseen, sekä satunnaisia varastotilauksia. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä toisen alueen Huoltotiiminvetäjän kanssa.

 

Toivomme sinulta: 

Haemme joukkoomme oma-aloitteista, luotettavaa, tarkkaa ja mukavaa tiimin jäsentä. Toimit tärkeässä roolissa sekä yrityksessämme että asiakasrajapinnassa, joten toivomme, että sinulla on positiivinen, järjestelmällinen ja ammattimainen lähestymistapa työhösi. Aikaisempi kokemus erilaisista työnsuunnittelutehtävistä on eduksi. Lisäksi tehtävä edellyttää: 

  • hyviä neuvottelutaitoja
  • joustavuutta ja paineensietokykyä
  • hyviä organisointitaitoja
  • aiempaa taustaa teknisen alan parista
  • reipasta asennetta työntekoon
  • erinomaista suomen- ja hyvää englanninkielentaitoa

 

Tarjoamme sinulle: 

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, arvostettujen brändien parissa, hyvämaineisessa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Tehtävään saat perusteellisen perehdytyksen, sekä koko motivoituneen ja osaavan tiimimme tuen, jonka avulla varmistamme sinulle onnistumisen tässä tehtävässä.  

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti toimistollamme Torniossa (Torpin alueella).

 

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab, https://www.adiente.fi
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/huoltotiiminvetaja-tornio-assa-abloy-entrance-systems-oy/DwQb08 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.3.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, 28.2.2022 alkaen osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.