Haemme kollegoita Vantaalle

Haemme tekijöitä useisiin työtehtäviin! Tule mukaan joukkoomme sinä aluemyyntipäällikkö, huoltotiimin vetäjä tai tarjouslaskija!

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtajia alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja. Laaja tuotevalikoimamme sisältää automaattiovet, teollisuusovet, pikaovet, suurten oviaukkojen ovet ja kuormausjärjestelmät. Nämä varmistavat helpon ja turvallisen sisäänkäynnin kaikkien automaattista sisäänkäyntiratkaisua kaipaavien rakennusten etu-, taka- ja sisäpuolelle. Lue meistä lisää: https://www.assaabloyentrance.fi 

 

Toimintamme kasvaa ja haemme pääkaupunkiseudulle Aluemyyntipäällikköä vastaamaan teollisuusoviratkaisujen myynnistä rakennusliikkeille


Tehtävän kuvaus:

Tehtävässä vastaat itsenäisesti ja tulosvastuullisesti myyntityöstä pääkaupunkiseudulla. Asiakkainasi ovat alueen rakennusliikkeet. Päätehtäväsi ovat asiakashallinta, alueesi asiakkuuksien myynnin kasvattaminen, uusasiakashankinta sekä asiakastyytyväisyyden jatkuva kehittäminen. Vaikka toimit itsenäisesti omalla alueellasi, teet kuitenkin tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden lisäksi myös oman myynti- ja huolto-organisaatiomme kanssa. Työpisteesi sijaitsee uusissa ja moderneissa tiloissa pääkonttorillamme Vantaan Vehkalassa. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.


Haemme sinua, jolla on:
- palavaa innostusta myyntityötä ja asiakastapaamisia kohtaan, sekä näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä, erityisesti BtoB ympäristössä
- kaupallinen tai tekninen koulutus
- teknistä kiinnostusta ja ymmärrystä sekä teknistä ratkaisukeskeisyyttä
- taitoa luoda pitkäaikaisia, luottamuksellisia asiakassuhteita
- sujuvat esiintymis- ja kommunikaatiotaidot sekä sanavalmiutta, jolla pärjäät haastavimmissakin
neuvottelutilanteissa
- hyvä MS-Office sekä CRM osaaminen


Lisäksi toivomme, että olet tuloshakuinen, sosiaalinen, oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja myyntihenkinen luottopelaaja. Tehtävässäsi tarvitset B-luokan ajokorttia ja matkustusvalmiutta ympäri pääkaupunkiseutua.


Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän hyvämaineisessa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä vaalitaan hyvää työilmapiiriä ja arvostamme työntekijöitämme, sillä olemme sitä mieltä, että työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Olemme ylpeitä siitä, että ihmiset viihtyvät meillä pitkään ja toivomme, että sinäkin haluat sitoutua meihin pitkäksi aikaa. Tehtävään saat perusteellisen perehdytyksen ja työstäsi tarjotaan kilpailukykyinen palkka sekä hyvät työsuhde-edut.

 

Tehtävä on vakituinen alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab, https://www.adiente.fi
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/aluemyyntipaallikko-paakaupunkiseutu-assa-abloy-entrance-systems-oy/8pKE5m mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.3.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, 28.2.2022 alkaen osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.

 

Toimintamme kasvaa ja haemme Huoltotiiminvetäjää täysin uuteen positioon. 

 

Tehtävän kuvaus: 

Huoltotiiminvetäjän roolissa vastaat oman alueesi kahdentoista huoltotyöntekijän arjen suunnittelusta ja toimit heidän lähiesihenkilönä. Tehtävä on monipuolinen ja päivittäinen työsi koostuu työtehtävien suunnittelusta, tehtävien kohdentamisesta ja jakamisesta sekä raportoinnista. Lisäksi työtehtäväsi sisältää asiakaspuheluiden vastaanottoa, tietojen vientiä laskutukseen, sekä satunnaisia varastotilauksia. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä toisen alueen Huoltotiiminvetäjän kanssa.

 

Toivomme sinulta: 

Haemme joukkoomme oma-aloitteista, luotettavaa, tarkkaa ja mukavaa tiimin jäsentä. Toimit tärkeässä roolissa sekä yrityksessämme että asiakasrajapinnassa, joten toivomme, että sinulla on positiivinen, järjestelmällinen ja ammattimainen lähestymistapa työhösi. Aikaisempi kokemus erilaisista työnsuunnittelutehtävistä on eduksi. Lisäksi tehtävä edellyttää: 

  • hyviä neuvottelutaitoja
  • joustavuutta ja paineensietokykyä
  • hyviä organisointitaitoja
  • aiempaa taustaa teknisen alan parista
  • reipasta asennetta työntekoon
  • erinomaista suomen- ja hyvää englanninkielentaitoa

 

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, arvostettujen brändien parissa, hyvämaineisessa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Tehtävään saat perusteellisen perehdytyksen, sekä koko motivoituneen ja osaavan tiimimme tuen, jonka avulla varmistamme sinulle onnistumisen tässä tehtävässä.  

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee uusissa, moderneissa tiloissa Vantaan Vehkalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti toimistollamme.

 

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab, www.adiente.fi 

Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/huoltotiiminvetaja-vantaa-assa-abloy-entrance-systems/81JV7Z

mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.3.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, 28.2.2022 alkaen osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.

 

Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja haemme henkilökulkuoviratkaisuille Tarjouslaskijaa, täysin uuteen positioon

 

 

Tehtävän kuvaus: 

Tässä tehtävässä vastaanotat tarjouspyyntöjä ja lasket tarjouksia henkilökulkuoviratkaisuista asiakkaillemme koko Suomen alueella. Asiakkainasi ovat sekä rakennusliikkeet että loppuasiakkaat. Toimit itsenäisesti tarjouslaskijan tehtävässä henkilökulkuoviratkaisujen parissa, mutta teet tiiviisti yhteistyötä myös aluemyyntipäälliköidemme, asiakkaidemme ja kansainvälisten tehtaidemme kanssa. Työparinasi tässä tehtävässä toimii teollisuusoviratkaisuiden tarjouslaskija.

 

Haemme:
Haemme sinua, jolla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoon. Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus ja kokemusta tarjouslaskennasta.

Lisäksi tehtävä edellyttää:

-          huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

-          oma-aloitteisuutta, ennakoivaa otetta työhön sekä suunnittelulähtöistä ajattelutapaa

-          vahvaa kiinnostusta ja ymmärrystä teknisiä ratkaisuja kohtaan

-          aitoa halua oppia uutta

-          erinomaista suomen- ja englanninkielentaitoa

-          hyvää MS-Office sekä CRM osaamista

 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, arvostettujen brändien parissa, hyvämaineisessa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Tehtävään saat perusteellisen perehdytyksen, sekä koko motivoituneen ja osaavan tiimimme tuen, jonka avulla varmistamme sinulle onnistumisen tässä tehtävässä. 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee uusissa, moderneissa tiloissa Vantaan Vehkalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävässä työskennellään pääsääntöisesti toimistollamme.

 

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab, www.adiente.fi
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/tarjouslaskija-assa-abloy-entrance-systems-oy/Doypj8

mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.3.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, 28.2.2022 alkaen osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.