Haemme huoltoasentajaa Kuopion talousalueelle

Huoltosopimuskantamme on reilussa kasvussa, haemmekin nyt täydennystä valtakunnalliseen 24h vuorokaudessa toimivaan huoltoverkostoomme itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä kiinnostunutta huoltoasentajaa

 

palvelemaan asiakkaitamme Lahden talousalueella

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkö- tai automaatioasentaja ja olet kerryttänyt työkokemusta vastaavista kädentaitoja vaativista tehtävistä. Tulet tekemään työtä kotoasi käsin ja sitä varten saat käyttöösi täydellisesti varustellun huoltoauton. Hakemamme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on tunnollinen ja tarkka. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä vaaditaan asiakaspalvelutaitoja.

 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, hyvät työvälineet sekä ansiotason, johon pystyt vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteisiimme ennen itsenäiseen työskentelyyn siirtymistäsi.  

 

Lisätietoja antavat työnjohtaja Jarno Saharinen p. 050 3898 286 ja huoltopäällikkö Juha Tolvanen p. 040 722 4774. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.11.2020 mennessä sähköpostilla juha.tolvanen@assaabloy.com.