Haemme huoltoasentajia ympäri Suomen

Huoltosopimuskantamme on reilussa kasvussa, haemmekin nyt täydennystä valtakunnalliseen 24h vuorokaudessa toimivaan huoltoverkostoomme itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä kiinnostuneita huoltoasentajia ympäri Suomen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkö- tai automaatioasentaja ja olet kerryttänyt työkokemusta vastaavista kädentaitoja vaativista tehtävistä. Teet työtä kotoasi käsin - saat käyttöösi täydellisesti varustellun huoltoauton. Hakemamme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on tunnollinen ja tarkka. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä vaaditaan asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, hyvät työvälineet sekä ansiotason, johon pystyt vaikuttamaan työpanoksellasi. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteisiimme.     

Lisätietoja huoltopäällikkö Juha Tolvanen p. 040 722 4774. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen juha.tolvanen@assaabloy.com.

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtaja alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja.