Haemme huoltoasentajia ympäri Suomen

Huoltosopimuskantamme on reilussa kasvussa, haemmekin nyt täydennystä valtakunnalliseen huoltoverkostoomme itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä kiinnostuneista huoltoasentajista

palvelemaan asiakkaitamme erikseen määritetyllä alueella

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkö- tai automaatioasentaja ja omaat työkokemusta vastaavista kädentaitoja vaativista tehtävistä. Tulet tekemään työtä kotoasi käsin ja sitä varten saat käyttöösi täydellisesti varustellun huoltoauton. Hakemamme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on tunnollinen ja tarkka. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä tarvitset asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, hyvät työvälineet sekä ansiotason, johon pystyt vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteisiimme ennen itsenäiseen työskentelyyn siirtymistäsi.                 

 Lisätietoja antaa huoltopäällikkö Juha Tolvanen p. 040 722 4774. Lähetä hakemuksesi  palkkatoivomuksineen sähköpostilla juha.tolvanen@assaabloy.com.

 

 

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtaja alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja.