Haemme kahta huoltoasentajaa Kaakkois-Suomeen

Haemme kahta huoltoasentajaa kasvavaan ja ammattitaitoiseen automaattiovien huoltotiimiimme Kaakkois-Suomeen

hoitamaan itsenäisesti alueen asiakkaita teollisuuden-, kaupan- ja logistiikan alalta. Asuinpaikkana Lappeenranta-Kotka alue on ihanteellinen tehtävän tehokkaan hoidon kannalta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. sähkö- tai automaatioasentaja ja olet kerryttänyt työkokemusta vastaavista kädentaitoja vaativista tehtävistä. Tulet tekemään työtä kotoasi käsin ja sitä varten saat käyttöösi täydellisesti varustellun huoltoauton. Hakemamme henkilö pystyy itsenäiseen työskentelyyn, on tunnollinen ja tarkka. Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä vaaditaan asiakaspalvelutaitoja.

 Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, hyvät työvälineet sekä ansiotason, johon pystyt vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Saat perusteellisen perehdytyksen tuotteisiimme ennen itsenäiseen työskentelyyn siirtymistäsi.                 

Lisätietoja antaa huoltopäällikkö Juha Tolvanen p. 040 722 4774. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.10.2021 mennessä sähköpostilla juha.tolvanen@assaabloy.com. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi.

 

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtaja alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja.