Tunnetut ja luotetut tuotteet nyt yhden tuotemerkin alla

/global/scaled/1920x831x0x66x1000x435/AAES-common-files-banners-ASSA-ABLOY-article-core-1920x960.jpg

ASSA ABLOY EntranceSystems on päättänyt asettaa uudet standardit asiakaskokemukselle ja koota kaikki tuotteet, palvelut ja työntekijät yhden tuotemerkin alle.

Asiakkaiden kannalta tämä tarkoittaa sitä, että tuotemerkit Besam, Crawford, Albany ja Megadoor kantavat jatkossanimeä ASSA ABLOY. Tavoite on lisätä laajan ja globaalin tuote-ja palveluvalikoiman tunnettavuutta ja näkyvyyttä. Lisäksi haluamme lisätä ihmisten tietoisuutta osaamisestamme ja kyvystämme varustaa kokonaisia toimitiloja huippuluokan automatisoiduilla ovijärjestelmillä.

Yksittäin jokainen ASSA ABLOY -tuoteryhmän tuotemerkki on saanut kunnioitettavan määrän menestystä ja tunnustusta markkinoilla luodessaan alan standardeja turvallisuudelle, suojaukselle ja mukavuudelle. Tuotemerkkimme Besam, Crawford, Albany ja Megadoor perustettiin 60-ja 70-luvuilla. Niitä on mainostettu vuosien ajan yhdessä ASSA ABLOY -tuotemerkin kanssa, johon neliitetään alalla luonnostaan.

"Markkinat muuttuvat. Asiakkaillamme ei ole aikaa eikä halua hallita pitkää luetteloa palveluntarjoajista, olivatpa ne kuinka hyviä tahansa. Nykyään he tarvitsevat aitoja kumppaneita. Yhdellä tuotemerkillä voimme korostaa kokoamme ja kattavuuttamme entistä paremmin. Asiakkaat ympäri maailmaa voivat todella hyötyä saadessaan kaikkiautomatisoidut oviratkaisut yhdestä paikasta", sanoo Juan Vargues, Executive Vice President ASSA ABLOY ja President & CEO ASSA ABLOY Entrance Systems.

Valikoima ja henkilöstö pysyvät samana, mutta nyt kaikki sisäänkäyntiratkaisut ovat yhden tuotemerkin alla.