Megadoor aviation hangar door
Ajattele suuria. Valitse Megadoor.

Megadoor-ovien kokoja ei rajoiteta.

Megadoor shipyard BEA port
Megadoor F22 shelter aviation
Megadoor Mining door

Etsitkö Megadoor-tuotteita?

Olet siinä tapauksessa tullut oikeaan paikkaan.

Megadoor-tuotemerkki on kuulunut ASSA ABLOY Entrance Systemsille jo jonkin aikaa. Löydät etsimäsi kangasnosto-ovet esimerkiksi lentokonehalleihin, telakoille, kaivoksiin ja muihin kohteisiin, joissa oviaukot ovat suuria.

Jos kulkutarpeet ovat suuret, ASSA ABLOY Megadoor -ratkaisu auttaa kasvamaan. Se soveltuu useisiin koko- ja avautumistarpeisiin. Arkkitehdit ja suunnittelijat saavat aikaan aidosti toimivia rakenteita, joihin loppukäyttäjät ovat tyytyväisiä. Tuemme koko matkalla suunnittelusta valmiiseen rakenteeseen saakka.

ASSA ABLOY Megadoor -ovien edut

ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa useita etuja tehon ja tuottavuuden parantamiseksi. Maailmanlaajuinen organisaatiomme on aina valmiina tukemaan sinua – suunnittelemisesta ja rakentamisesta oven käyttöiän pidentämiseen.

Perintömme

Ensimmäinen Megadoor-kangasnosto-ovi kehitettiin vuonna 1973 metsäteollisuudessa käytettävää uunia varten, kun tarvittiin kookasta ja hyvin eristettyä ovea. Koko-, eristys- ja nopeusvaatimukset täyttävien ovien lisäksi Megadoor ryhtyi vuonna 1977 toimittamaan kookkaita lamelliovia. Yrityksen toiminta laajeni nopeasti kohteisiin, joissa oviin kohdistuu poikkeuksellisia tarpeita, kuten ilmailuala, telakat, kaivokset, jätteenkäsittely ja kierrätys.

ASSA ABLOY Group osti Megadoorin ja Crawfordin emoyrityksen Cardon vuonna 2012. ASSA ABLOY Entrance Systems on päättänyt asettaa uudet standardit asiakaskokemukselle ja koota kaikki tuotteet, palvelut ja työntekijät yhden tuotemerkin alle. Sinulle tämä merkitsee sitä, että olemme koonneet osaamisen ja kokemuksen yhteen paikkaan. Tarjoamme edelleen ylivoimaisia Megadoor-kangasnosto-ovia, teollisuusovia ja kuormauslaitteita. Megadoor-ovien lisäksi tarjoamme laajaa valikoimaa automaattisia jalankulku- ja pikarullaovia sekä huoltoa.