Etsitkö Crawford-tuotteita ja palveluja?

Olet siinä tapauksessa tullut oikeaan paikkaan.

Kaikkia tuntemiasi ja luottamiasi teollisuusovi- ja kuormausjärjestelmätuotteita ja -palveluita tarjotaan nykyään ASSA ABLOY -merkkisinä, kuten nosto-ovia, kuormausjärjestelmiä, taitto-ovia ja pikarullaovia.

Erikoistunut yhteistyökumppanisi

Sisäänkäyntiratkaisuihin erikoistuneena kumppanina tuemme kaikissa vaiheissa suunnittelemisesta asentamiseen, uudistamiseen ja huoltamiseen. Näin varmistetaan, että ihmiset, tavarat ja ajoneuvot liikkuvat oviesi kautta saumattomasti.

ASSA ABLOY Entrance Systems -yhteistyö tarjoaa lukemattomia etuja yrityksellesi. Saat käyttöösi globaalin toimittajan osaamisen yhdistyneenä paikallisen tuen käytännöllisyyteen ja huolenpitoon.

Perintömme

Crawford aloitti autotallien ovien valmistamisen 1950-luvulla ja laajensi liiketoimintaansa teollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen lamellinosto-ovi toimitettiin teollisuuskäyttöön Ruotsissa vuonna 1966. Tämän jälkeen Crawford alkoi erikoistua kuormauslaitteisiin, taitto-oviin ja pikarullaoviin.

ASSA ABLOY -konserni osti Megadoorin ja Crawfordin emoyrityksen Cardon vuonna 2011. ASSA ABLOY Entrance Systems on päättänyt asettaa uudet standardit asiakaskokemukselle kokoamalla kaikki tuotteet ja palvelut yhden tuotemerkin alle. Sinulle tämä merkitsee sitä, että olemme koonneet osaamisen ja kokemuksen yhteen paikkaan. Tarjoamme edelleen ylivoimaisia teollisuusovia ja kuormauslaitteita sekä Megadoor-kangasnosto-ovia. Teollisuusovien lisäksi tarjoamme laajaa valikoimaa automaattisia jalankulku- ja pikarullaovia sekä huoltoa.