Etsitkö Besam-tuotteita ja palveluja?

Olet siinä tapauksessa tullut oikeaan paikkaan.

Kaikkia tuntemiasi ja luottamiasi automaattisia henkilökulkuovituotteita ja -palveluita tarjotaan nykyään ASSA ABLOY -merkkisinä, kuten liukuovia, kääntöovia ja pyöröovia.

Erikoistunut yhteistyökumppanisi

Sisäänkäyntiratkaisuihin erikoistuneena kumppanina tuemme kaikissa vaiheissa suunnittelemisesta asentamiseen, uudistamiseen ja huoltamiseen. Näin varmistetaan, että ihmiset, tavarat ja ajoneuvot liikkuvat oviesi kautta saumattomasti.

ASSA ABLOY Entrance Systems -yhteistyö tarjoaa lukemattomia etuja yrityksellesi. Saat käyttöösi globaalin toimittajan osaamisen yhdistyneenä paikallisen tuen käytännöllisyyteen ja huolenpitoon.

Perintömme

Besam perustettiin vuonna 1962 kehittämään automaattisia ovia terveydenhoitoalan tarpeisiin. Vuonna 1970 liiketoiminta laajeni liukuoviin. Vuonna 1985 mukaan tulivat pyöröovet. Automaattisia ovia tarvittiin yhä enemmän esimerkiksi kuljetus- ja vähittäiskauppa-aloilla, joten Besam laajeni useille markkina-alueille eri puolille maailmaa.

ASSA ABLOY osti Besamin vuonna 2002. ASSA ABLOY Entrance Systems on päättänyt asettaa uudet standardit asiakaskokemukselle kokoamalla kaikki tuotteet ja palvelut yhden tuotemerkin alle. Sinulle tämä merkitsee sitä, että olemme koonneet osaamisen ja kokemuksen yhteen paikkaan. Tarjoamme edelleen ylivoimaisia automaattisia henkilökulkuovia. Automaattisten oviesi täydentämiseksi tarjoamme laajaa valikoimaa pikarullaovetteollisuus-, liikekiinteistö- ja Megadoor-kangasnosto-ovia, kuormauslaitteita ja huoltoa.