Etsitkö Albany door systems ja -palveluita?

Olet siinä tapauksessa tullut oikeaan paikkaan.

Kaikkia tuntemiasi ja luottamiasi pikarullaovituotteita ja -palveluita tarjotaan nykyään ASSA ABLOY -merkkisinä, kuten puhdastilaovia, valmistustilojen ovia, koneturvaovia ja raskaaseen teollisuuteen tarkoitettuja ovia.

Erikoistunut yhteistyökumppanisi

Sisäänkäyntiratkaisuihin erikoistuneena kumppanina tuemme kaikissa vaiheissa suunnittelemisesta asentamiseen, uudistamiseen ja huoltamiseen. Näin varmistetaan, että ihmiset, tavarat ja ajoneuvot liikkuvat oviesi kautta saumattomasti.

ASSA ABLOY Entrance Systems -yhteistyö tarjoaa lukemattomia etuja yrityksellesi. Saat käyttöösi globaalin toimittajan osaamisen yhdistyneenä paikallisen tuen käytännöllisyyteen ja huolenpitoon.

Perintömme

Albany näytti suuntaa pikaovialalle kehittämällä maailman ensimmäisen kankaisen pikarullaoven Ruotsissa vuonna 1968. Yritys kansainvälistyi ja ryhtyi toimittamaan ovia useisiin kohteisiin, joissa tarvitaan nopeaa avautumista ja sulkeutumista, kuten valmistava teollisuus, kaivokset ja puhdastilat.

ASSA ABLOY -konserni osti Albanyn vuonna 2012. ASSA ABLOY Entrance Systems on päättänyt asettaa uudet standardit asiakaskokemukselle kokoamalla kaikki tuotteet ja palvelut yhden tuotemerkin alle. Sinulle tämä merkitsee sitä, että olemme koonneet osaamisen ja kokemuksen yhteen paikkaan. Tarjoamme edelleen ylivoimaisia Albany-pikarullaovia. Pikarullaoviesi täydentämiseksi tarjoamme laajaa valikoimaa automaattisia jalankulku-, teollisuus- ja Megadoor-kangasnosto-ovia, kuormauslaitteita ja huoltoa.