Tietoja meistä

/AAES/COM/about-us/2020/images/woman-standing-in-front-of-doors.jpg

Automaattiset sisäänkäynnit yhdistävät ihmisiä, paikkoja ja tavaroita saumattomasti ja tehokkaasti. Sujuvoitamme liiketoimintaasi ja teemme siitä miellyttävämpää tarjoamalla innovatiivisia ja luotettavia automaattisia sisäänkäyntiratkaisuja jokaisen rakennuksen julkisivuun, takaosaan sekä sisälle. Ovien koneistaminen antaa sinulle mahdollisuuden astua uusiin maailmoihin rauhallisin mielin.

Yksi kumppani kaikkiin sisäänkäyntitarpeisiin

Sisäänkäyntiratkaisuihin erikoistuneena kumppanina tuemme koko rakennusvaiheen ajan – suunnittelusta asentamiseen, huoltamiseen ja modernisointiin. Kattavan valikoimamme ja kumppanuutemme ansiosta saat käyttöösi globaalin toimittajan osaamisen sekä paikallisen tuen. Huolehdimme ovistasi, jotta voit keskittyä huolehtimaan yrityksestäsi.

Faktoja ja lukuja

Oikea valinta jokaiseen rakennukseen

Kaikilla yrityksillä on omat haasteensa ja tarpeensa. Voit optimoida sisäänkäyntisi yksilöllisten vaatimustesi mukaisesti kokemuksemme ja osaamisemme avulla.

ASSA ABLOY Group financial information

ASSA ABLOYn osavuosikatsaukset ja vuosikertomukset löydät osoitteesta assaabloy.com.

Kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut ja tekniikat

Automaattiset ovet ovat luonnostaan energiatehokkaita, joten ne ovat aina ympäristöystävällisempiä kuin käsikäyttöiset vaihtoehdot. Pääset pidemmälle osaamisemme ja ratkaisujemme avulla. Ympäristöystävällisyys tuottaa odotettua suurempia säästöjä.  Lue lisää.

ASSA ABLOY Entrance Systems on osa ASSA ABLOY -konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa.