Tietoja meistä

/AAES/FI/about-us/images/AAES-aboutus-1000x435.jpg

Menestyksekkään liiketoiminnan edellytys on sujuvasti toimivat ovijärjestelmät. Sama pätee hyvin toimiviin suhteisiin. Kilpailukykyiset tuotteet, ratkaisut ja osaaminen tekevät ASSA ABLOY Entrance Systemsistä vahvan yhteistyökumppanin kaikilla automatisoitujen sisäänkäyntijärjestelmien osa-alueilla.

ASSA ABLOY Entrance Systems on maailman kaikenkattavin automatisoitujen sisäänkäyntiratkaisujen toimittaja. Johtotähtenämme on kokonaisvaltainen lähestymistapa ihmisten, tavaroiden ja ajoneuvojen virtaan. Tältä pohjalta luomme ratkaisuja, joissa on paras mahdollinen tasapaino kulujen, laadun ja käyttöiän välillä.

Ratkaisumme kattavat täydellisen tuotevalikoiman rakennuksesi etu-, taka- ja sisäpuolelle. Yhdistämällä lähestymistapamme ymmärrämme kaikkia tarpeitasi ja pystymme tarjoamaan parhaan ratkaisun kaikkiin sisäänkäyntitarpeisiisi.

Tuotemerkkejä Besam, Crawford, Albany, Megadoor on mainostettu usean vuoden ajan yhdessä ASSA ABLOY -tuotemerkin kanssa. Vuodesta 2017 alkaen kaikkien näiden yritysten yhteinen osaaminen ja resurssit yhdistetään ASSA ABLOY -tuotemerkin alle.

ASSA ABLOY Entrance Systems on osa ASSA ABLOY:ta, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa.