Täydelliset sisäänkäyntiratkaisut tuotantoteollisuuteen

/AAES/FI/solutions-and-applications/manufacturing/images/AAES-solutions-applications-manufacturing-1000x435.jpg

Erota rakennusten erilaiset ympäristöt toisistaan automaattisten oviratkaisujemme avulla. Tämä minimoi kontaminaatioriskit, ylläpitää oikeat lämpötila-arvot ja suojaa kylmävarastoissa olevia elintarvikkeita. Samalla parannat myös työntekijöiden ja laitteiden turvallisuutta alueilla, joilla liikennevirrat ovat suuria.

Kattava tuotevalikoimamme sisältää erikoisratkaisut tuotantoteollisuuden kaikkien kohteiden ovitarpeisiin, niin rakennusten etu-, taka- kuin sisäpuolellekin. Henkilöliikenteen sujuvuuden takaavat automaattiset kääntö-, liuku- ja  pyöröovet.  Teollisuusovet sekä kuormaustilojen korkealaatuiset kuormaustiivisteet, automaattiset kuormaussillat tarjoavat helppokäyttöisyyttä parhaimmillaan. Salamannopeasti avautuvat ja sulkeutuvat pikarullaovet varmistavat esteettömät tavaravirrat.

Pienemmät energiakustannukset

Kaikki tuotteemme on suunniteltu säästämään energiaa merkittävästi. Tehokkaat tiivisteet estävät ilmavuotoja ja lisäeristys täyttää tiukimmatkin vaatimukset. Ajoneuvojen, tuotteiden ja ihmisten turvallinen ja esteetön liikkuminen, tekevät sisäänkäyntiratkaisuistamme oikean valinnan, kun halutaan pienentää suurten tuotantotilojen suuria energiakustannuksia.

ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa myös maailmanluokan huolto- ja modernisointipalvelut. Kattava kokemuksemme jokaiselta tuotealueelta varmistaa laadukkaat huoltopalvelut, korkeatasoisen suunnitteluosaamisen ja vahvan roolin maailman kaikilla tärkeimmillä markkinoilla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää automaattisista sisäänkäyntiratkaisuistamme ja miten voimme soveltaa niitä juuri teidän tuotantolaitoksessanne.