Täydelliset sisäänkäyntiratkaisut terveydenhuoltoalalle

Meidän tuotteillamme oviratkaisut läpäisevät terveystarkastukset. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja niin laitosten pääsisäänkäynteihin, kuin poliklinikoille, vastaanottotiloihin, kuvantamistiloihin, leikkaussaleihin, keittiöihin, ensiaputiloihin. Kaikkiin tarpeisiin.

Terveydenhuoltoalalla sisäänkäyntiratkaisujen valintaan liittyvät haasteet ratkaisee parhaiten kokonaistoimituksia tarjoava kumppani, kuten ASSA ABLOY Entrance Systems: yhdistämme kattavan kokemuksemme laajaan valikoimaan automaattiovia, teollisuusovia, kuormaustilalaitteita ja pikarullaovia.

Pääsisäänkäynnin lisäksi sisäänkäynnit tarvitaan myös poliklinikoille, vastaanottotiloihin, kuvantamistiloihin, leikkaussaleihin, keittiöihin ja ensiaputiloihin, mutta vaatimukset ovat erilaisia. Siksi jokaisen sairaalan ja hoitolaitoksen jokaiseen toimipisteeseen tarvitaan räätälöidyt ratkaisut. ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa tuotteiden lisäksi käyttömukavuutta ja turvallisuutta  niin henkilökunnalle kuin liikunta- ja aistirajoitteisille asiakkaillekin. Ennen kaikkea ratkaisumme säästävät sekunteja, jotka voivat säästää ihmishenkiä.

Tämän päivän lisääntyneeseen tietoisuuteen tartuntataudeista ja vaarallisista biologisista materiaaleista liittyvät haasteet edellyttävät tuotteita, joiden avulla voidaan ylläpitää ja parantaa herkkien alueiden, kuten vastaanottotilojen, tartuntatautiosastojen ja vastaavien eristysturvallisuutta. Laadukkaat automaattiset sisäänkäyntiratkaisut auttavat pienentämään kustannuksia, säästämään energiaa ja estämään ovien ja muiden laitteiden vauriot, samalla kun ne tehostavat sisäistä logistiikkaa ja ylipäänsä helpottavat kaikkien käyttäjien elämää.

Sovellusosaamista kaikkialla maailmassa

ASSA ABLOY Entrance Systemsin johtava asema globaalina terveydenhuoltoalan sisäänkäyntiratkaisujen toimittajana perustuu luotettaviin tuotteisiin, jatkuvaan kehitystyöhön sekä innovatiivisiin huolto-ohjelmiin. Tuotevalikoimamme kattaa tuotteet ja ratkaisut maailmanlaajuisesti, mutta lähtökohtamme on aina paikallinen käyttökohde. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää automaattisista sisäänkäyntiratkaisuistamme ja miten voimme soveltaa niitä juuri teidän terveydenhuoltoalan kohteeseenne