Täydelliset sisäänkäyntiratkaisut ilmailualalle

/AAES/FI/solutions-and-applications/aviation/images/AAES-solutions-applications-aviation-1000x435.jpg

Sisäänkäyntiratkaisujen on täytettävä massiiviset oviaukot, kestettävä suuret tuulikuormat ja ankarat olosuhteet. Lentokonehalliovemme ovat erinomainen valinta uusiin kohteisiin sekä vanhojen lentokonehallien päivittämiseen nykyaikaan.

Lentokonehallien lisäksi nämä ovet sopivat erityisesti telakoille ja vaativiin meri-ilmastokohteisiin. Ainutlaatuisen muotoilunsa ja rakenteensa ansiosta lentokonehalliovemme kestävät suuretkin tuulikuormat. Niiden korkea turvallisuustaso täyttää tehotuotannon vaatimukset, ja niiden ominaisuuksiin kuuluvat sisäänrakennettu turvavalvontajärjestelmä sekä ovenpysäyttimet.

Lentokonehalliovissa on vain vähän liikkuvia osia ja siksi ne eivät juurikaan vaadi huoltoa. Niiden koko- ja kokoonpanomahdollisuudet ovat lähes rajoittamattomat. Moniovijärjestelmällä oviaukon koolle ei ole mitään rajoitusta.

Parhaat mahdolliset ratkaisut lentokonehallien oviaukkoihin

Ratkaisumme ei ole paras mahdollinen valinta vain uusiin lentokonehalleihin, vaan myös paras tapa päivittää vanhat hallit nykypäivään ja varmistaa, että ovijärjestelmät täyttävät tiukimmatkin FAA- ja EASA-vaatimukset.

Monissa tapauksissa hallia voidaan laajentaa etuosastaan suurempia lentokoneita varten, mikä tuottaa yritykselle lisää tuloa ja varmistaa nopeamman tuoton investoinnille.

Arkkitehtoonista ja suunnittelutukea

ASSA ABLOY Entrance Systemsin lentokonehalliovien jalanjälki on käytännöllisesti katsoen olematon ja niiden suunnittelun joustavuus mahdollistaa niin hallien erikoismuodot kuin esteettisesti miellyttävän ulkonäönkin. Ne on helppo mukauttaa suunnitteluprosessiin, onpa kyseessä uudiskohde tai jälkiasennus. Pätevät suunnittelijamme ovat valmiina tarjoamaan tukeaan heti neuvotteluvaiheen alusta alkaen ja voivat nopeuttaa projektia kattavalla osaamisellaan.

Koska ovet kompaktin muotoilunsa ja kevyen painonsa ansiosta eivät rasita rakenteita tai perustuksia, ne on helppo sisällyttää suunnitteluprosessiin, ja niiden asennus sujuu nopeasti ja helposti. Ovien innovatiivinen suunnittelu ei lisää pelkästään niiden pitkäaikaisluotettavuutta, vaan myös niiden joustavuutta ja jopa kierrätettävyyttä väliaikaisiin kohteisiin, jotka on tarkoitus myöhemmin purkaa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää automaattisista sisäänkäyntiratkaisuistamme ja miten voimme soveltaa niitä teidän kohteessanne.