Täydelliset sisäänkäyntiratkaisut telakoille

/AAES/FI/solutions-and-applications/shipyard/images/AAES-solutions-applications-shipyard-1000x435.jpg

Telakkaovien on kestettävä ankarat rannikko-olosuhteet ja samalla luotava sisäpuolelle kestävän miellyttävä työympäristö, oviaukon koosta riippumatta. Telakoille tarkoitetut ratkaisumme tarjoavat ensiluokkaista kestävyyttä ja merkittävät energiasäästöt.

Täydellinen valikoima sisäänkäyntiratkaisuja

ASSA ABLOY Entrance Systems voi toimittaa kaikki telakoilla tarvittavat sisäänkäyntijärjestelmät. Valitse lentokonehalliovet suurimpiin oviaukkoihin ja kangasnosto-ovemme, nosto-ovemme ja pikarullaovemme keskikokoisiin ja pieniin oviaukkoihin. Automaattiovemme ovat oikea ratkaisu toimistorakennuksiin.

Voimme auttaa muuttamaan niin uudet kuin vanhatkin tilanne mahdollisimman tuottaviksi. Ratkaisumme paketoivat optimaalisen toiminnan pieneen tilaan, varmistaen niin tavaroiden kuin ihmistenkin tehokkaan kulun.

Kestävät, energiatehokkaat ratkaisut

Käytämme kaikissa tuotteissamme tehokkaita tiivisteitä ja eristeitä, jotka takaavat erinomaisen kestävyyden ja merkittävät energiasäästöt. Ne kestävät niin tuulikuormat kuin rankkasateetkin, sekä ruostuttavan meriveden. Kangasnosto-oviemme läpikuultavat materiaalivaihtoehdot myös maksimoivat luonnonvalon edut.

Oikea kumppani menestykseen

Kun valitsette ASSA ABLOY Entrance Systemsin, valitsette markkinoiden pätevimmän kumppanin. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi saatte alusta alkaen käyttöönne arkkitehtoonisen erikoistuen, ammattitaitoisen projektinjohdon sekä alan kattavimman ja kokeneimman huoltoverkoston. Ja parasta kaikesta, saatte kaiken yhdeltä kumppanilta. ASSA ABLOY Entrance Systemsiltä saatte kaikki tarvittavat ovituotteet telakkaympäristöön. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää automaattisista oviratkaisuistamme ja miten voimme soveltaa niitä juuri teidän telakallanne.