Täydelliset sisäänkäyntiratkaisut kuljetusalalle

/AAES/FI/solutions-and-applications/transportation/images/AAES-solutions-applications-transportation-1000x435.jpg

Täydellinen valikoimamme sisäänkäyntiratkaisuja kuljetusalalle pitää liikkeessä niin ihmiset kuin tavaratkin ja varmistaa osaltaan aikataulujen pitävyyden.

ASSA ABLOY Entrance Systemsin täydellinen tuotevalikoima sisältää tehokkaat ratkaisut kuljetusalan kaikkiin tarpeisiin ja sisäänkäynteihin.

Niin pitkillä matkoilla kuin päivittäisessä työmatkaliikenteessäkin pitävät aikataulut ovat oleellinen edellytys jokaiselle yritykselle. Palveluja käyttävät matkustajat ja asiakkaat eivät hyväksy myöhästymisiä, joten sujuvan liikkumisen varmistavat sisäänkäynnit ovat tärkeä osa tehokasta toimintaa joka vaiheessa.

Tarvitsettepa ratkaisun pääsisäänkäyntiin, työntekijöiden sisäänkäyntiin, turvatarkastuksiin tai ajoneuvojen ja tuotteiden vastaanottoon - meiltä löydätte tuotteet, joilla toteutatte liikkumisen turvallisesti ja helposti. ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa automaattiovet, lähtö- ja tuloportteihin, turvallisuusvyöhykkeiden väliset ovet sekä teollisuusovet ja pikarullaovet sisä- ja ulkokäyttöön - kaiken, mitä tarvitaan rakennusten etu-, taka- ja sisäpuolelle.

Liikkuva maailma

Kuljetusala kohtaa uusia haasteita globalisoituvassa maailmassa, missä ihmisten suurempi liikkuvuus ja yhteiskunnassa vallitseva pelko vaarallista ja aggressiivista käyttäytymistä kohtaan muuttavat merkittävästi prioriteetteja ja tarpeita. Taloutemme ja kansallinen kasvumme riippuvat enenevässä määrin kuljetusten ja logistiikan tehokkuudesta. Tämä asettaa uusia vaatimuksia, jotka koskevat sekä matkustajia että niitä miljoonia ihmisiä, jotka työskentelevät kuljetusalalla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää automaattisista sisäänkäyntiratkaisuistamme ja miten voimme soveltaa niitä juuri  teidän kuljetusalan yrityksessänne.

Lentokonehalliovet, lue lisää Isot projektikangasnosto-ovet.