Täydelliset sisäänkäyntiratkaisut kaivosteollisuuteen

/AAES/FI/solutions-and-applications/mining/images/AAES-solutions-applications-mining-1000x435.jpg

Kovat olosuhteet vaativat vahvat oviratkaisut. Me toimitamme tuotteet lähes joka oviaukkoon, koosta ja olosuhteista riippumatta; konehalleihin, pesulinjoille ja huoltotiloihin.

Yhdessä tuomme laajan kokemuksen kaivosteollisuuden automaattioviratkaisuihin. Olemme toimittaneet ovia kaivosteollisuudelle niin arktisen pohjoisen Svalbardin saaren kohteisiin kuin Atacaman autiomaan kuiville tasangoille Chileen. Kestävä rakenne ja korkealaatuinen toteutus ovat taanneet luotettavat, pitkäikäiset tulokset.

Sopivat ratkaisut erikoiskokoa vaativiin kohteisiin ja äärimmäisiin olosuhteisiin

Kangasnosto-ovemme sopivat parhaiten kohteisiin, joissa tarvitaan suuria ovia äärimmäisiin olosuhteisiin, kun taas pikarullaovemme ovat oikea ratkaisu kohteissa, joissa liikennetaajuudet ja -nopeudet ovat suuria ja olosuhteet vaativat. Kumpikin tuote sopii lähes mihin tahansa kaivosteollisuuden kohteeseen, kuten konehalleihin, pesulinjoille ja huoltotiloihin.

Tarjoamme myös maailmanluokan palvelut ja suunnitteluosaamisen. Löydätte myynti- ja huoltopisteemme maailman kaikilta tärkeimmiltä kaivosalueilta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää automaattisista sisäänkäyntiratkaisuistamme ja miten voimme soveltaa niitä juuri teidän kaivoskohteessanne.