Rakennuksen on täytettävä yrityksen toiminnalliset vaatimukset

 Uuden jakelukeskuksen on täytettävä sitä käyttävien ihmisten vaatimukset. Lisäksi sen on oltava ympäristöä säästävä ja noudatettava määräyksiä, jotta rakentajat voivat saada hyvän tuoton sijoitukselleen.

Jo käytössä oleva jakelukeskus tarvitsee sisäänkäyntiratkaisuja, jotka tekevät prosessista nopean, helpon ja tehokkaan. Jos tuotteet eivät ole turvallisia ja helppokäyttöisiä, toiminnalliset virheet voivat aiheuttaa viivästyksiä ja vaatia henkilöstön lisäkoulutusta.

Jakelukeskuksen sisäänkäyntien on toimittava yhdessä saumattomasti, jotta liiketoiminnan sujuvuus voidaan varmistaa.

Laaja valikoima kestäviä sisäänkäyntejä osaavaan toimitukseen

Rakensitpa uutta tai pyörititpä jo olemassa olevaa jakelukeskusta, ASSA ABLOY Entrance Systemsillä on laaja valikoima ratkaisuja, jotka on suunniteltu nopeuttamaan jakelukeskuksen prosesseja, kuten henkilöovia, pikarullaovia ja kuormausratkaisuja. 

Jos rakennat uutta rakennusta, ASSA ABLOY Entrance Systems auttaa aktiivisesti saavuttamaan tavoitteet 

Käy Arkkitehti- ja suunnittelupalvelut -sivulla nähdäksesi, miten teemme tiivistä yhteistyötä rakentajien kanssa tarjotaksemme laajan valikoiman korkealaatuisia, pitkään kestäviä tuotteita, jotka täyttävät määräysten mukaiset tavoitteet kestävästä kehityksestä turvallisuuteen.

Jos pyörität jakelukeskusta, tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja ja neuvoja

Henkilöovet toivottavat henkilöstön ja vierailijat tervetulleiksi ja pitävät heidän olonsa mukavana. Pikarullaovet pitävät prosessit liikkeessä. Kuormausratkaisut, mukaan lukien kuormaussillat ja kuormaustiivisteet, varmistavat, että kuormaus on tehokasta, turvallista ja sääsuojattua lastauslaiturilla. Lisäksi asiantuntijamme ovat valmiit auttamaan rakennuksen koko elinkaaren ajan.

 

Case-esimerkkejä

Katso täältä, miten nykyiset jakelu- ja logistiikka-asiakkaamme ovat tehneet yhteistyötä ASSA ABLOYn kanssa löytääkseen ratkaisuja rakennuksiinsa.

Luotettava sisäänkäyntiratkaisukumppani

ASSA ABLOY Entrance Solutions on sitoutunut yhteistyöhön jakelu- ja logistiikkayritysten kanssa täydellisien sisäänkäyntiratkaisujen toimittamiseksi jakelukeskuksiin.

Asiantuntevan osaamisen ansiosta suosittelemme parhaita ratkaisuja ja innovatiivisia tuotteita sujuvoittamaan liikkumista rakennuksessa.

Huolto

ASSA ABLOY -huoltosopimus takaa luotettavan, turvallisen ja kestävän toiminnan jokaisessa sopimuksen kattamassa sisäänkäynnissä. Näet kolme vaihtoehtoista palvelutasoa napsauttamalla tätä.

Sisältyy kaikkiin paketteihin

  • 1–4 määräaikaishuoltokäyntiä vuodessa
  • Priorisoitu 24/7-palvelunumero ja nopea vasteaika
  • Turvallisuus-, säännöstenmukaisuus- ja laadunvalvontatarkastukse
  • Dokumentaatio raporttien muodossa paikan päällä