Oikeudellinen ilmoitus

YKSITYISYYDEN SUOJAA KOSKEVA JA OIKEUDELLINEN ILMOITUS

Tämä on ASSA ABLOY -konsernin (”ASSA ABLOY”) verkkosivuston yleinen yksityisyyden suojaa koskeva ja oikeudellinen ilmoitus. Tällä verkkosivustolla ASSA ABLOY tarjoaa verkon kautta välitettävää tietoa. Avaamalla tämän sivuston ja käyttämällä sitä hyväksyt tämän ilmoituksen oikeudellisesti sitovat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lakkauttaa minkä tahansa tämän sivuston osan, yksityisyyden suojaa koskeva ja oikeudellinen ilmoitus mukaan lukien. Tehdyt muutokset tulevat voimaan välittömästi, kun tämän sivuston tai yksityisyyden suojaa koskevan ja oikeudellisen ilmoituksen muutettu osa tai ominaisuus on siirretty verkkosivustolle.

Oikeudellinen ilmoitus

TEKIJÄNOIKEUS, TAVARAMERKIT JA KÄYTTÖEHDOT

Tämän sivuston sisältö (”Sisältö”), mukaan lukien mutta siihen rajoittumatta tekstit, grafiikat ja valokuvat, tavaramerkit, brändit, logot ja ohjelmistot, on suojattu immateriaalioikeuksia koskevalla lainsäädännöllä. Sisällön omistusoikeus ei siirry sinulle tai kenellekään muulle tämän sivuston käyttäjälle, vaan säilyy ASSA ABLOYlla tai kolmannella osapuolella, jolla on tällä sivulla julkaistujen aineistojen omistusoikeus.

ASSA ABLOY omistaa liiketoiminnassaan käyttämiensä sekä tällä sivustolla mainittujen tuotteidensa ja palvelujensa nimet, ja nämä nimet on suojattu immateriaalioikeuksia koskevalla lainsäädännöllä. Kaikki tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Sinulla on oikeus lukea, lähettää sähköpostitse, ladata tai tulostaa kopioita Sisällöstä, mutta vain omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Sisällön luvaton käyttö voi rikkoa tekijänoikeus-, tavaramerkki- tai muita lakeja. Aina kun lähetät sähköpostitse, lataat tai tulostat kopioita Sisällöstä, sinun täytyy myös sisällyttää niihin kaikki tekijänoikeus- ja muut huomautukset, jotka sisältyvät Sisältöön, mukaan lukien kaikki sivun alareunassa olevat tekijänoikeushuomautukset.

Sisältöä ei saa jäljentää, siirtää, tallentaa hakujärjestelmään, kääntää millekään luonnolliselle tai tietokonekielelle, välittää edelleen missään muodossa tai millään tavalla (elektronisesti, mekaanisesti, valokuvana, äänityksenä tai muuten), myydä tai jakaa eteenpäin ilman ASSA ABLOYn kirjallista lupaa. Sinulla ei ole oikeutta myydä tai muuttaa Sisältöä tai jäljentää, esittää, julkaista, jakaa tai käyttää Sisältöä millään muulla tavalla mihinkään julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen. Et saa ”kehystää” tätä sivustoa tai mitään sen sisällöstä etkä kopioida mitään tämän sivuston osaa palvelimelle. Et myöskään saa esittää tai käyttää mitään ASSA ABLOYn nimeä, logoa tai tavaramerkkiä millään tavalla ilman ASSA ABLOYn ennakkoon antamaa kirjallista lupaa.

Sisällön käyttäminen millä tahansa muulla verkkosivustolla tai missä tahansa muussa verkotetussa tietokoneympäristössä mihinkä tahansa tarkoitukseen on nimenomaisesti kielletty, muta voit liittää HTML-hyperlinkkejä omalta verkkosivustoltasi tällä sivustolle, ellei näissä käyttöehdoissa muuta edellytetä. Sinulle on täten myönnetty ei-yksinoikeudellinen, rajoitettu ja peruutettavissa oleva lisenssi linkittyä tälle sivustolle. Suostut olemaan esittämättä mitään linkkejä tälle sivustolle niin, että ne voidaan yhdistää mainontaan tai niiden voidaan katsoa tukevan jotakin organisaatiota, tuotetta tai palvelua. Suostut olemaan sijoittamatta linkkejä tälle sivustolle millään verkkosivustolla, jotka aiheellisesti voidaan katsoa säädyttömäksi, kunniaa loukkaavaksi, häiritseväksi, vastenmieliseksi tai vahingolliseksi. ASSA ABLOY pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa peruuttaa koko tämän lisenssin tai oikeutesi käyttää tiettyjä linkkejä. Jos ASSA ABLOY peruuttaa tämän lisenssin, sitoudut poistamaan välittömästi käytöstä kaikki linkkisi tälle sivustolle.

Jos käytät Sisältöä tavalla, joka ei näiden käyttöohjeiden mukaan ole selvästi sallittua, voit rikkoa tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muita lakeja. Siinä tapauksessa ASSA ABLOY peruuttaa automaattisesti oikeutesi käyttää tätä sivustoa, ja ASSA ABLOYlla on oikeus pyytää sinua välittömästi tuhoamaan kaikki kopiot, jotka olet ottanut Sisällön mistä tahansa osasta. Kaikki oikeudet, joita ei näissä käyttöehdoissa ole nimenomaisesti myönnetty, pidätetään.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

ASSA ABLOY EI ANNA MITÄÄN TAKUITA TULOKSISTA, JOITA VOIDAAN SAADA TÄMÄN SIVUSTON TAI SIINÄ OLEVAN TAI SEN TARJOAMAN SISÄLLÖN KÄYTÖSTÄ TAI SIIHEN LUOTTAMISESTA. SEN VUOKSI KÄYTÄT TÄTÄ SIVUSTOA OMALLA VASTUULLASI.

ASSA ABLOY TARJOAA TÄMÄN SIVUSTON JA SEN SISÄLLÖN JA PALVELUT ”SELLAISENA KUIN NE OVAT” ILMAN MINKÄÄNLAISIA, ILMAISTUJA, HILJAISIA TAI LAKISÄÄTEISIÄ TAKUITA. ASSA ABLOY SANOUTUU TÄTEN LAIN SALLIMASSA TÄYDESSÄ LAAJUUDESSA NIMENOMAISESTI JA ERITYISESTI IRTI KAIKISTA ILMAISTUISTA TAI HILJAISISTA, LAKISÄÄTEISISTÄ TAI MUISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN MUTTA NIIHIN RAJOITTUMATTA KAIKISTA MAHDOLLISISTA TAKUISTA KOSKIEN OMISTUSOIKEUTTA, KAUPALLISTA SOPIVUUTTA, KOLMANNEN OSAPUOLEN OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUTTA JA SOPIVUUTTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN. ASSA ABLOY EI MYÖNNÄ MITÄÄ TAKUITA SIITÄ, ETTÄ TÄLLÄ SIVUSTOLLA TARJOTTAVAT TAI SITÄ KÄYTÄMÄLLÄ SAATAVAT SISÄLTÖ, PALVELUT, OHJELMISTO, TEKSTI, GRAFIIKKA, LINKIT TAI KOMMUNIKAATIO OVAT OIKEITA, LUOTETTAVIA, TÄYDELLISIÄ, JATKUVIA TAI AJANTASAISIA. SINUN VELVOLLISUUTESI ON RYHTYÄ KAIKKIIN TARVITTAVIIN VAROTOIMIIN VARMISTAAKSESI, ETTÄ MIKÄ TAHANSA SISÄLTÖ, JONKA VOIT SAADA TÄLTÄ SIVUSTOLTA, EI SISÄLLÄ TIETOKONEVIRUKSIA TAI MITÄÄN MUUTA MAHDOLLISESTI HAITALLISTA TIETOKONEKOODIA.

ASSA ABLOY tai yksikään ASSA ABLOYhin sidoksissa oleva henkilö tai yritys ei ole vahingonkorvausvastuussa mistään vahingosta, joka on seurausta siitä, että olet käyttänyt tai et ole voinut käyttää tämän verkkosivuston tarjoamaa tai sillä olevaa sisältöä, palvelua tai aineistoa (”tämä suoja”). Tämä suoja käsittää kaikki vaatimukset riippumatta siitä, perustuvatko ne takuuseen, sopimukseen, loukkaukseen, ankaraan vastuuseen tai muuhun oikeusteoriaan, ja riippumatta siitä, onko ASSA ABLOYta informoitu sellaisten vahinkojen mahdollisuudesta tai ei. Tämä suoja kattaa kaikki menetykset, mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta suorat, epäsuorat, erityiset ja ennakoimattomat, seurannaisvahingot, rangaistusluonteiset vahingonkorvaukset, henkilövahingosta tai tahattomasta kuolemantuottamuksesta johtuvat vahingonkorvaukset, saamatta jääneen voiton sekä menetystä tiedosta tai liiketoiminnan keskeytyksestä johtuvat vahingot.

LINKIT MUILLE SIVUSTOILLE; MAINOKSET

Tämä sivusto voi sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivustoille. Näiden linkkien tarkoitus on yksinomaan auttaa sinua eikä ASSA ABLOY takaa mitään sellaisten kolmannen osapuolen sivustojen sisältämää tai tarjoamaan sisältöä. Tämä sivusto ei ole vastuussa kolmannen osapuolen linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä; me emme tarkista, määrää tai valvo minkään kolmannen osapuolen verkkosivuston aineistoa emmekä takaa sellaisten kolmannen osapuolen verkkosivustojen sisältöä, oikeellisuutta tai laillisuutta.

Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen linkitettyjä verkkosivustoja tältä verkkosivustolta, teet sen omalla vastuullasi. Kolmannen osapuolen verkkosivustojen käyttöäsi koskevat kyseisten kolmannen osapuolen verkkosivustojen käyttöehdot ja niiden yksityisyydensuojakäytännöt.

Jos tälle sivustolle päätetään liittää kolmannen osapuolen mainoksia, ne voivat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Ellei muuta erityisesti mainita, tämä verkkosivusto ei tue mitään tuotetta tai takaa mitään kyseisellä sivustolla olevaan tai sen kautta linkitettyyn mainokseen sisältyvän aineiston sisältöä, oikeellisuutta tai laillisuutta.

YKSITYISYYDENSUOJAKÄYTÄNTÖ

ASSA ABLOY sitoutuu suojaamaan henkilötietosi. Tämä yksityisyydensuojakäytäntö kuvaa, miten ASSA ABLOY käsittelee ja käyttää tämän verkkosivuston kautta saatuja henkilötietojasi ja miten otat meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

ASSA ABLOY kerää ja tallentaa henkilötietoja (esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumeron), jotka annat saadaksesi meiltä tietoa. Näiden tietojen avulla ASSA ABLOY pystyy toimittamaan sinulle haluamaasi tietoa.

ASSA ABLOY myös kerää ja tallentaa henkilötietoja, jotka annat (a) osana tilinomistajatietojasi (mikäli sovellettavissa) ja/tai (b) pyytäessäsi tietoja tai ostaessasi tuotteita verkkosivustoltamme (siellä, missä nämä toiminnot ovat käytettävissä). Näihin tietoihin voi sisältyä yhteys- ja toimitustietoja sekä tuotteiden verkkomaksuihisi liittyviä taloudellisia tietoja.

Edellä esitettyjen käyttökohteiden lisäksi voimme käyttää henkilötietoja tämän verkkosivuston hallintaan ja parantamiseen, sisäiseen rekisteriimme, tilastollisiin analyyseihin, ja (mikäli sovellettavissa) tilaamiesi tuotteiden toimittamiseen ja/tai yhteyden ottamiseen myyntien/ostojen yhteydessä ja osana asiakaspalvelutoimiamme.

Näitä tarkoituksia varten henkilötietoja voidaan siirtää ASSA ABLOY -konsernin yrityksille maihin, joissa ne toimivat (jotka voivat olla Euroopan talousalueen ulkopuolella).

Kerätyt ja tallennetut henkilötiedot on tarkoitettu vain ASSA ABLOY -konsernin yritysten käyttöön lukuun ottamatta seuraavia tapauksia, joissa voimme paljastaa niitä kolmansille osapuolille:

kun meidät velvoitetaan siihen lain nojalla,
liiketoimintamme ostajalle tai ostajaehdokkaalle ja/tai
ASSA ABLOYn valitsemille palveluntuottajille, jotka tarjoavat tähän verkkosivustoon ja sen toimintoihin liittyviä palveluja, mutta vain siinä laajuudessa kuin kyseisten palvelujen tarjoamiseksi on välttämätöntä - esimerkiksi maksukorttipalvelujemme toimittajalle tämän verkkosivuston kautta suorittamiesi maksujen käsittelemiseksi, lähetyspalvelujen toimittajille ostamiesi tuotteiden toimittamiseksi ja IT-palvelujen tuottajille, jotka ylläpitävät, kehittävät ja tukevat verkkosivustoa.
ASSA ABLOY ryhtyy toimiin suojatakseen kaikki henkilötiedot, jotka siirretään kyseisille kolmansille osapuolille tai muihin maihin voimassa olevien tietosuojalakien vaatimusten mukaisesti.

Voit milloin tahansa pyytää muuttamaan tai poistamaan sinua koskevat tiedot. Sinulla on myös oikeus saada vuosittain veloituksetta kopio rekisterissämme olevista henkilötiedoistasi. ASSA ABLOY vastaa henkilötietojesi käsittelystä, ja kaikki pyynnöt muuttaa tai poistaa näitä tietoja tai saada niistä kopio on lähetettävä osoitteella ASSA ABLOY AB, P.O. Box 70340, SE-107 23 Stockholm, Sweden merkinnällä ”Attention: the ASSA ABLOY Group Personal Data Responsible”.

EVÄSTEET

Eväste on pienikokoinen tekstitiedosto, joka sisältää informaatiota ja tallennetaan käyttäjän tietokoneelle. Evästeitä käytetään pelkästään teknisiin tarkoituksiin verkkosivuston käytön helpottamiseksi. Yksi evästetyyppi tallentaa pysyvän tiedoston käyttäjän tietokoneelle, minkä jälkeen sitä voidaan käyttää verkkosivujen yksilöimiseen käyttäjän valintojen ja kiinnostuskohteiden mukaisesti. Evästeiden toinen päätyyppi on niin kutsuttu istuntoeväste. Käydessäsi verkkosivustolla tietokoneen ja verkkopalvelimen välillä lähetetään istuntoevästeitä, jotka mahdollistavat pääsyn tietoihin. Istuntoevästeet häviävät, kun suljet selaimen. Lisätietoja evästeistä saat sivustolta www.allaboutcookies.org.

ASSA ABLOY käyttää tällä verkkosivustolla seuraavia evästeitä (evästeen säilytysaika on ilmoitettu sulkeissa evästeen nimen jäljessä):

  • .ASPXROLES (istunto) – Sisäänkirjautuneiden käyttäjien tehtävänimien tallentamiseen käytettävä eväste. Käytetään tietona siitä, mihin tehtäväryhmään sisäänkirjautunut käyttäjä kuuluu. Käytetään vain verkkosivustoilla, joissa on salasanasuojattu alue.
  • .ASPXAUTH (istunto) – Käytetään määrittämään, onko käyttäjä todennettu vai ei, asetetaan vasta käyttäjän sisäänkirjautumisen jälkeen. Käytetään vain verkkosivustoilla, joissa on salasanasuojattu alue.
  • .LoginC (istunto) – Käytetään määrittämään sisäänkirjautunut käyttäjä. Käytetään tunnistamaan, kuka käyttäjistä on kirjautunut sisään. Käytetään vain verkkosivustoilla, joissa on salasanasuojattu alue.
  • backgroundImageIndex (istunto) – Käytetään referenssien aloitussivulla diaesityksen aloituskuvan asettamiseksi.
  • ASP.NET_SessionId (istunto) – ASP.NET käyttää tätä evästettä tunnistaakseen, mitkä pyynnöt kuuluvat tiettyyn istuntoon. Tämän evästeen avulla voidaan muistaa ja erottaa toisistaan käyttäjät. Käytetään vain verkkosivustoilla, joissa on salasanasuojattu alue.

Lisäksi sallimme tiettyjen kolmansien osapuolten asettaa ja käyttää tällä verkkosivustolla seuraavia kolmannen osapuolen evästeitä:

GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics -verkkotilastotyökalumme asettaa seuraavat evästeet, jotka keräävät tilastotietoa verkkosivuston kävijämääristä ja kävijöistä. Tilastotietoja käytetään verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseksi:

_utma (2 vuotta)
_utmz (6 kuukautta)
_utmc (istunto)
_utmb (30 min)
_utmt (10 min)

SOSIAALISEN MEDIAN WIDGETIT

Verkkosivustolla voidaan käyttää sosiaalisen median widgetejä, joiden avulla käyttäjät voivat lisätä verkkosivustomme sisältöä erilaisiin yhteisöpalveluihin (Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn jne.). Ymmärtääksesi, miten ja mitä tietoa nämä kolmannet osapuolet keräävät ja mitä evästeitä ne asettavat, tutustu kyseisen yhteisöpalvelun yksityisyydensuojakäytäntöön.

Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit asettaa verkkoselaimesi automaattisesti estämään evästeiden tallentamisen tai huomauttamaan aina, kun jokin verkkosivusto pyytää sallimaan evästeen tallentamisen. Aiemmin tallennetut evästeet voidaan myös poistaa verkkoselaimen avulla. Katso lisätietoja verkkoselaimesi ohjesivuilta. Huomioi kuitenkin, että tämän verkkosivuston jotkut osat tai ominaisuudet perustuvat evästeiden käyttöön eivätkä ehkä toimi, jos poistat tai estät evästeet.

Lisätietoja verkkosivustollamme käytettävistä evästeistä voit pyytää osoitteesta cookies@assaabloy.com.