Valmis ovisuunnitelma vapauttaa aikaasi suunnitteluun

/AAES/FI/landing-pages/landing-page-sep-2019-hero.jpg

Jokaisessa projektissa on omat ainutlaatuiset haasteensa. Lukuisiin suunnittelutöihin osallistuneina osaamme auttaa oikeiden ovi-, sisäänkäynti- ja lukitusratkaisujen valinnassa. Tarjoamamme valmis ovisuunnitelma helpottaa arkkitehdin arkea ja vapauttaa arvokasta aikaa projektin laajempaan suunnitteluun. Laadukas, kestävä ja toimiva ovi on hyödytön, jos se ei palvele käyttötarkoitustaan. Pitämällä lopputuloksen ja käyttäjien tarpeet mielessä aina suunnittelun alusta loppuun saakka, on tuloksena ihanteellinen sisäänkäyntiratkaisu esimerkiksi sairaaloihin, jakelukeskuksiin, kauppakeskuksiin ja lentokentille.

 

Oikeilla kysymyksillä toimivaan lopputulokseen

Haluamme olla suunnittelijoiden tukena, koska mielestämme vastuullisen toimittajan tehtävä on helpottaa suunnittelutyötä. Teemme tämän kysymällä kysymyksiä, joiden kautta selvitämme rakennukseen sopivat oviratkaisut:

Miksi ja mitä rakennamme?
Ketkä ovat rakennuksen käyttäjiä?
Mikä on rakennuksen käyttötarkoitus?

Ymmärtämällä rakennuksen ja sen käyttäjien tarpeet, löydämme ihanteelliset ratkaisut jokaiseen kohteeseen. Me tunnemme ovet ja sisäänkäynnit, olemmehan maailman kaikenkattavin automatisoitujen sisäänkäyntiratkaisujen toimittaja. Alan asiantuntijoina hoksaamme yksityiskohtia, jotka vaikuttavat oleellisesti sujuvan ihmis- ja tavaravirran synnyttämiseen.

Rakennusmiehiä työmaalla

 

 

Teemme selvitystyön puolestasi

Ennen ovien ja sisäänkäyntien liittämistä rakennussuunnitelmiin, tulee selvittää liuta sääntöjä, ohjeita, suosituksia ja lain vaatimuksia. Ajankohtaiset ja paikalliset rakennus- ja turvallisuusmääräykset sekä keinot lisätä energiatehokkuutta vievät selvittelyineen helposti leijonanosan suunnittelutyölle varatusta ajasta.

Säästä siis oma aikasi suunnitteluun ja anna ASSA ABLOY Entrance Systemsin asiantuntijoiden huolehtia yksityiskohdista ja helpottaa käyttötarkoitukseen soveltuvien sisäänkäyntien valintaa. Kartoitettuamme projektisi vaatimukset kattavasti, saat meiltä valmiin ovisuunnitelman, joka on valmis hyödynnettäväksi rakennustyöselvityksissä.

Kokenut arkkitehti suunnittelemassa

Arkkitehtikonsulttimme ovat valmiita auttamaan

Olemme panostaneet arkkitehti- ja suunnittelijatyöhön. Olipa suunnitelmasi kuinka kunnianhimoisia tai vaativia tahansa, olemme apunasi ja tarvittaessa autamme kehittämään visioosi istuvan oven. Emme tunne esteitä, kun kyseessä on oviteknologia.

Ota yhteys paikalliseen arkkitehtikonsulttiimme

Marika Laakko 040 820 2215
Tai lähetä meille sähköpostia
arkkitehtituki.fi@assaabloy.com