Uutuudet

Katso ASSA ABLOYn vuoden 2018 uutuusovet.

ASSA ABLOY OH1042S

Uusi pikalamellinosto-ovi varmistaa sujuvan virran. Tarkan suunnittelun ansiosta oven jokainen osa on turvallinen, luotettava, kestävä ja tiivis. ASSA ABLOY OH1042S kestää tiuhassa käytössä ja kaikissa sääolosuhteissa.

ASSA ABLOY RD150

Pyöröovi on ihanteellinen vaihtoehto, kun turvallinen liikennevirta ja sisäilmaston hallinta ovat kaikkein tärkeintä. ASSA ABLOY RD150 -pyöröovesta jokainen kulkee turvallisesti omaan tahtiinsa.

ASSA ABLOY OH1082P

Modernisti muotoiltu, puhdaslinjainen ASSA ABLOY OH1082P lamellinosto-ovi on markkinoiden parhaiten eristetty lamellinosto-ovi.

ASSA ABLOY FD2250P

Vaakatasossa liikkuva ASSA ABLOY FD2250P –taitto-ovi suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, toimimaan ahtaissakin tiloissa ja taistelemaan energiahukkaa vastaan.

Kääntöovi ASSA ABLOY SW200 I

Automaattinen ASSA ABLOY SW200 I -kääntöovijärjestelmä on suunniteltu rakennuksiin, joissa tarvitaan suorituskykyä ja ylivoimaista tehokkuutta, ympäristöystävällisyydestä tinkimättä.

Liukuovijärjestelmä ASSA ABLOY SL500 P

Uusi ASSA ABLOY SL500 P esiintyy edukseen liiketiloissa, joiden näyteikkunat paljastavat pääoman ja houkuttelevat kutsumattomia vieraita. Automaattinen liukuovijärjestelmä on paljon muutakin kuin toimitilan turvallisuuden vartija.