Taitto-ovi ASSA ABLOY FD2250P

Vähemmän huoltoa, enemmän energiatehokasta käyttömukavuutta

Vaakatasossa liikkuvat taitto-ovet ovat oikea valinta, kun oviaukon ympärillä tai yläpuolella on vain vähän tilaa. ASSA ABLOY FD2250P –taitto-ovi on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, toimimaan ahtaissakin tiloissa ja taistelemaan energiahukkaa vastaan.

Jämerää kestävyyttä ja vähäistä huoltoa

Maata raahaava ovi kuluu ja vaurioituu nopeasti. ASSA ABLOY FD2250P –taitto-oven nostosaranat nostavat ovea ilmaan sen avautuessa, jolloin hankauksen aiheuttama alareunan kuluminen ja repeytyminen vähenee. Teflon-pinnoitetut saranat varmistavat toiminnan ilman voitelua. Automatisoitu pehmeä liikkeellelähtö ja pysähtyminen pidentävät oven käyttöikää. Näin ASSA ABLOY FD2250P -taitto-ovi kestää kovaa käyttöä ja vähentää huoltotarvetta.

Hyödyntää rakennuksen tilan maksimaalisesti

FD2250P-taitto-ovi säästää tilaa ja se voidaankin asentaa sisäänkäynnin etu- tai takaosaan. Rakennuksen sisällä tarvitaan vain vähän kattotilaa. Ovi taittuu tarvittaessa täysin pois näkyvistä oviaukon sivulle, tehden sisäänkäynnistä esteettömän ja tilavan. Liikkuvia osia on vain vähän luotettavuuden varmistamiseksi.

Alhainen U-arvo ja kova säänkestävyys

FD2250P –taitto-ovi pitää energiahukan ja turhat kustannukset ulkona. Esimerkiksi 5 x 5 m kokoisen taitto-oven U-arvo on markkinoiden alhaisimpia, vain 1,1 W / m2K. Lämpötilanvaihtelu pysyy minimissä kylmäsillan katkaisulla ja tehokkailla tiivisteillä. Avaa taitto-ovi osittain tai käytä erikseen asennettua käyntiovea – ilmanvaihto ja lämpöhukka pysyvät taatusti alhaisina.

FD2250P on kestää myös äärimmäisissä sääolosuhteissa. Ovi on saavuttanut huippupisteet vedenläpäisy- ja tuulikuormatesteissä.

Räätälöitäviä lisäominaisuuksia

Kun tyylikkäät mustalinjaiset yksityiskohdat ja kahvat eivät riitä, voidaan FD2250P-taitto-ovi suunnitella mieleiseksi ja käyttötarpeiden mukaan. Vakiovarusteena on automaattinen avausmekanismi, joka toimii myös manuaalisesti. Rakenna ulkonäkö ja valitse lisäominaisuudet eri värivaihtoehdoista, lukitusjärjestelmistä, ikkunoista sekä käyntiovesta.