Taitto-ovi ASSA ABLOY FD2250P

Vähemmän huoltoa, enemmän energiatehokasta käyttömukavuutta

Vaakatasossa liikkuvat taitto-ovet ovat oikea valinta, kun oviaukon ympärillä tai yläpuolella on vain vähän tilaa. ASSA ABLOY FD2250P –taitto-ovi on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, toimimaan ahtaissakin tiloissa ja taistelemaan energiahukkaa vastaan.

Jämerää kestävyyttä ja vähäistä huoltoa

Maata raahaava ovi kuluu ja vaurioituu nopeasti. ASSA ABLOY FD2250P –taitto-oven nostosaranat nostavat ovea ilmaan sen avautuessa, jolloin hankauksen aiheuttama alareunan kuluminen ja repeytyminen vähenee. Teflon-pinnoitetut saranat varmistavat toiminnan ilman voitelua. Automatisoitu pehmeä liikkeellelähtö ja pysähtyminen pidentävät oven käyttöikää. Näin ASSA ABLOY FD2250P -taitto-ovi kestää kovaa käyttöä ja vähentää huoltotarvetta.

Hyödyntää rakennuksen tilan maksimaalisesti

FD2250P-taitto-ovi säästää tilaa ja se voidaankin asentaa sisäänkäynnin etu- tai takaosaan. Rakennuksen sisällä tarvitaan vain vähän kattotilaa. Ovi taittuu tarvittaessa täysin pois näkyvistä oviaukon sivulle, tehden sisäänkäynnistä esteettömän ja tilavan. Liikkuvia osia on vain vähän luotettavuuden varmistamiseksi.

Alhainen U-arvo ja kova säänkestävyys

FD2250P –taitto-ovi pitää energiahukan ja turhat kustannukset ulkona. Esimerkiksi 5 x 5 m kokoisen taitto-oven U-arvo on markkinoiden alhaisimpia, vain 1,1 W / m2K. Lämpötilanvaihtelu pysyy minimissä kylmäsillan katkaisulla ja tehokkailla tiivisteillä. Avaa taitto-ovi osittain tai käytä erikseen asennettua käyntiovea – ilmanvaihto ja lämpöhukka pysyvät taatusti alhaisina.

FD2250P on kestää myös äärimmäisissä sääolosuhteissa. Ovi on saavuttanut huippupisteet vedenläpäisy- ja tuulikuormatesteissä.

Räätälöitäviä lisäominaisuuksia

Kun tyylikkäät mustalinjaiset yksityiskohdat ja kahvat eivät riitä, voidaan FD2250P-taitto-ovi suunnitella mieleiseksi ja käyttötarpeiden mukaan. Vakiovarusteena on automaattinen avausmekanismi, joka toimii myös manuaalisesti. Rakenna ulkonäkö ja valitse lisäominaisuudet eri värivaihtoehdoista, lukitusjärjestelmistä, ikkunoista sekä käyntiovesta.

Lue, miten oikea ovivalinta auttaa sinua onnistumaan suunnittelussa!

Katso myös muut ASSA ABLOYn vuoden 2018 uutuustuotteet