Pikalamellinosto-ovi ASSA ABLOY OH1042S

Uusi, ainutlaatuinen ovi sujuvaan liikkumiseen kaikissa olosuhteissa

Uusi ASSA ABLOY OH1042S -pikalamellinosto-ovi on edistyksellinen oviratkaisu, joka pitää rakennuksen liikenteen sulavassa vauhdissa. Tarkan suunnittelun ansiosta oven jokainen osa on turvallinen, luotettava, kestävä ja tiivis. ASSA ABLOY OH1042S kestää tiuhassa käytössä ja kaikissa sääolosuhteissa.

Aukeaa nopeasti, toimii älykkäästi

Toimiva sisääntulo tekee rakennuksesta helposti lähestyttävän ja turvallisen. Liikenteen ja kuljetusten sujuvuus vaatii oven, joka toimii erilaisissa työskentely-ympäristöissä nopeasti ja energiatehokkaasti. ASSA ABLOY OH1042S -pikalamellinosto-ovien hallintajärjestelmä ja vahvistettu rakenne kestää kovaa käyttöä ja erityisesti Suomen vaativia olosuhteita.

Nopeus varmistaa sujuvan liikenteen

Metrin sekunnissa liikkuva ASSA ABLOY OH1042S parantaa rakennuksen työskentely-ympäristöä ja turvallisuutta sekä säästää energiakustannuksia. Nopeudesta on hyötyä erityisesti silloin, kun ovia avataan usein, ajoneuvojen korkeudet vaihtelevat ja lämpötila halutaan pitää hallinnassa.

Nopeus tuo turvallisuutta

Tehokas käyttö asettaa oven turvallisuudelle korkeat vaatimukset. ASSA ABLOY OH1042S -pikalamellinosto-oven valokenno tunnistaa esteen oviaukossa ja pysähtyy heti, jolloin ajoneuvoihin ja kuormiin törmäämisen riski vähenee.

Energiatehokas ja taloudellinen

Ovi on tiivistetty veden ja tuulen pitäväksi sekä ilmaa läpäisemättömäksi. Nopea sulkeutuminen varmistaa rakennuksen sisäilmaston hallinnan, jolloin lämpöhukka pienenee, energiaa kuluu vähemmän ja CO2-päästöt pienenevät.

Ympäristöönsä asettuva ovi

ASSA ABLOY OH1042S voidaan muokata tuhansilla eri vaihtoehdoilla. Heloitusmalli, oven väri sekä ikkunoiden muoto, määrä ja sijainti ovat kaikki valittavissa kohteen ja suunnittelun vaatimusten mukaan. Valitse rakennuksen ilmeeseen sopiva nosto-ovi, joka korostuu, erottuu tai sulautuu sisäänkäynnin tarpeisiin.