Lamellinosto-ovi ASSA ABLOY OH1082P

/AAES/FI/landing-pages/oh1082p-002.jpg

Tiivis energiansäästäjä taipuu moneen tilaan

Modernisti muotoiltu, puhdaslinjainen ASSA ABLOY OH1082P lamellinosto-ovi on markkinoiden parhaiten eristetty lamellinosto-ovi.

ASSA ABLOY OH1082P lamellinosto-ovi on tarkoitettu käyttökohteisiin, joissa energiansäästö on tärkeää ja erityisesti halutaan varmistaa ettei lämpö pääse johtumaan ovilevyn läpi.

  • 82mm paksu eriste ja katkaistu lämpösilta takaavat markkinoiden parhaan U-arvon 0,46W/(m2k)

  • Valitsemalla OH1082P-nosto-oven varmistat, että ovesi täyttää v. 2020 rakennuksen oville asetetut vaatimukset

  • OH1082P-ovessa on sama ulkonäkö kuin 1042P- ja 1042S-ovilla joten voit yhdistää oviratkaisusi käyttämällä näitä kolmea nosto-ovea käyttötarkoituksen mukaisesti.

ASSA ABLOY OH1082P lamellinosto-ovi on suunniteltu noudattaen kaikkia eurooppalaisten direktiivien turvallisuusvaatimuksia ja eurooppalaisten standardointikomitean (CEN) julkaisemien standardien vaatimuksia.

Eristävä rakenne

ASSA ABLOY OH1082P lamellinosto-ovilevyssä on vaakasuorat lamellit, jotka on yhdistetty toisiinsa saranoilla. Kunkin lamellin ulkosaranoissa on rullat, jotka kulkevat johteissa. Vaakasuorat lamellit koostuvat eristetyistä paneeleista. Ne eristävät lämpöä tehokkaasti, koska niissä ei ole kylmäsiltoja. Lamellit on eristetty täyttämällä ne CFC-vapaalla polyisosyanuraattivaahdolla.

ASSA ABLOY OH1082P rakennekuvia

Ovilehden lamellien pinta on timanttikuvioitua teräslevyä. Esipinnoitetut teräsovilehden paneelit täyttävät korroosionestoluokan RC3 vaatimukset EN 10169:n mukaisesti.

Tiivis joka puolelta

ASSA ABLOY OH1082P lamellinosto-oven joka puolella on huolellisesti suunnitellut tiivisteet, jotka takaavat ihanteellisen eristyksen ja tiiviyden säässä kuin säässä.

EPDM-kumista valmistettu ylätiiviste tiivistää yläpaneelin ja seinän välisen raon. Johteiden ja ovilehden välinen rako suljetaan kaksoiskärjellisellä sivutiivisteellä, jonka eristyskammiot tiivistävät tehokkaasti. Alalamellin kaksinkertainen pohjatiiviste toimii sekä tiivisteenä että iskunvaimentimena.  Joustava EPDM-kumimateriaali ja O-muoto kohdistavat lattiaan jatkuvan paineen avulla mahdollisimman suuren tiiveyden.

Tuulivahvikkeet  vähentävät paneelin taipumista tuulikuorman vuoksi, tai kun ovilehti on vaaka-asennossa, jolloin sen oma paino saa sen taipumaan. Muoviset päätykappaleet estävät pölyä kertymästä vahvikkeeseen.

Tasapainotusjärjestelmä ja turvalaitteet

Tasapainotusjärjestelmä tasapainottaa ovea tuottamalla lähes ovilehden painoa vastaavan voiman. Tämän ansiosta ovilehteä voidaan liikuttaa ylös- ja alaspäin käsin, ja se voidaan jättää mihin asentoon tahansa.

Tasapainotusjärjestelmä tasapainottaa suuria voimia. Jos jousi tai vaijeri katkeaa, tasapaino katoaa. ASSA ABLOY OH1082P lamellinosto-ovessa on vakiovarusteena kaksi turvalaitetta, jotka estävät oven liikkeen alaspäin poikkeustilanteissa. Jousenkatkeamissuoja laukeaa jousen katkeamisen aiheuttamasta äkillisestä pudotusvoimasta, jolloin ovi liikkuu korkeintaan 300 mm. Vaijerinkatkeamissuoja pysäyttää ovilehden 300 mm pudotuksen jälkeen, jos kaapeliin tulee vika.

Muokkaa mieleiseksi ja suojaa lisäosilla

ASSA ABLOY OH1082P lamellinosto-ovi mukautuu monenlaiseen käyttöön ja ympäristöön. Ovi voidaan toimittaa myös korroosiota kestävillä varusteilla vaativia olosuhteita varten. Räätälöimällä ovi mahtuu hankalalta vaikuttaviin paikkoihin. Autamme sopivan oven valinnassa, huomioiden käytettävissä olevan yläpuolisen tilan, oven korkeuden, ajoneuvojen tyypit sekä erilaiset esteet, esimerkiksi putket tai nostureiden palkit.

 Oven lamellit, alalamellia lukuun ottamatta, voidaan varustaa ikkunoilla, joiden määrä muuttuu oviaukon leveyden mukaan. Ovilehden värin voi valita millä tahansa RAL- tai NCS-värillä sekä osalla metalliväreistä.

Lyömätön ohjausjärjestelmä

ASSA ABLOY OH1082P lamellinosto-ovi voidaan avata ja sulkea käsin, sähkökäyttöisesti ja täysin automaattisesti. Ohjausjärjestelmä valitaan liikenteen vilkkauden, ilmaston asettamien vaatimusten sekä oven painon mukaan. Automaattiset ohjaustoiminnot, magneettisilmukka ja tutka, ovat ihanteellisia ratkaisuja kohteisiin, joissa on tiheä ajoneuvoliikenne.

Lue, miten oikea ovivalinta auttaa sinua onnistumaan suunnittelussa!

Katso myös muut ASSA ABLOYn vuoden 2018 uutuustuotteet