ASSA ABLOY -sisäänkäyntiratkaisut jakelijoille

Liiketoimintamahdollisuuksia jakelijoille ja jälleenmyyjille

Tarjoamme liukuovi-, kääntöovi- ja profiilijärjestelmiä ja ovensulkimia suurina erinä.

Työskentely kanssamme hyödyttää yritystäsi monin tavoin. Etuja ovat vahva, maailmanlaajuinen toimittaja sekä henkilökohtainen palvelu ja tekninen tuki, jotka tarjoamme jakelijoillemme. Pidämme arvossa pitkäaikaista henkilöiden välistä yhteistyösuhdetta. Luomme hyvää ja kannattavaa liiketoimintaa yhdessä. Tiimimme taitavilla asiantuntijoilla on automatisoiduista sisäänkäyntiratkaisuista vuosien kokemus.

Haluatko tulla jakelijana osaksi laajennettua tiimiämme? Keskustelemme mielellämme kanssasi!

SW100-kääntöovijärjestelmä

Toiminnallinen, energiaa säästävä ja kestävä kääntöovijärjestelmä. SW100 soveltuu terveydenhoitorakennuksista asuintaloihin, toimistoihin ja julkisiin rakennuksiin, kun halutaan äänettömyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Servo-ohjatun oven saa helposti auki myös manuaalisesti.

Lue lisää SW100-kääntöovijärjestelmästä ja lataa asiakirjat
Verkkokauppa jakelijoille

SW200-kääntöovijärjestelmä

ASSA ABLOY SW200 -kääntöovijärjestelmässä on ainutlaatuinen 180 asteen avautumiskulma. Se soveltuu kaikenlaisiin ympäristöihin ja on turvallinen ratkaisu sekä sisä- että ulkotilojen sisäänkäynteihin. Sähkömekaaninen ovikoneisto avautuu ja sulkeutuu pehmeästi riippumatta oven painosta tai ulkoisista olosuhteista, kuten tuulesta. Ovijärjestelmässä yhdistyvät suuri teho ja pieni energiankulutus.

Lue lisää SW200-kääntöovijärjestelmästä ja lataa asiakirjat
Verkkokauppa jakelijoille

SW300-kääntöovijärjestelmä

SW300 on älykäs ja tehokas sähkömekaaninen kääntöovijärjestelmä. Vain 70 millimetriä paksu ovi soveltuu pieniinkin tiloihin. Se on oikea ratkaisu vilkkaasti liikennöidyistä terveydenhoitorakennuksista asuintaloihin, toimistoihin ja julkisiin rakennuksiin, kun halutaan äänettömyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Lue lisää SW300-kääntöovijärjestelmästä ja lataa asiakirjat
Verkkokauppa jakelijoille

SL500-liukuovijärjestelmä

SL500-liukuovijärjestelmä tekee sisäänkäynnistä sekä toiminnallisen että esteettisesti miellyttävän. Täydellinen valinta vaativiin rakennuksiin. Se toimitetaan valmiiksi kootuissa pakkauksissa, mikä helpottaa asennusta – liitä ja käytä (plug and play).

Lue lisää SL500-liukuovijärjestelmästä ja lataa asiakirjat
Verkkokauppa jakelijoille

SL510-liukuovijärjestelmä

Automaattinen liukuovijärjestelmä asiakkaalle, jolla on korkeat vaatimukset sekä toiminnallisuuden että muotoilun suhteen. SL510 on tehokas ja ohut liukuovijärjestelmä. Se toimitetaan valmiiksi kootuissa pakkauksissa yhden tai kahden liukuoven järjestelmiin.

Lue lisää SL510-liukuovijärjestelmästä ja lataa asiakirjat
Verkkokauppa jakelijoille

Tunnistimet

Kosketuksettomat avaustunnistimet tarjoavat turvallisen käyttöympäristön. Valikoimassamme on useita erityyppisiä tunnistimia, jotka kaikki täyttävät herkkyydelle, toiminnalle ja luotettavuudelle asetetut korkeat vaatimukset. Tunnistimet sopivat erityisen hyvin sairaalaympäristöihin, hotelleihin ja ravintoloihin, puhdastiloihin, lääketeollisuuteen, lentokentille, logistiikkaan ja vähittäiskauppaan.

Verkkokauppa jakelijoille

Profiilijärjestelmät

Profiilijärjestelmämme ovat hyvin joustavia. Kaikki mallit voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaan vaatimuksia toimivien ja esteettisten sisäänkäyntiratkaisujen luomiseksi. Ohut muotoiluprofiili soveltuu sekä seinä- että palkkiasennukseen. Profiilit ovat paksuudeltaan 20 tai 30 millimetriä ja sopivat useisiin lasin paksuuksiin.

Verkkokauppa jakelijoille

Ala jakelijaksi

Täytä lomake, ja otamme sinuun yhteyttä.