Varmista liiketoimintanne keskeytymättömyys

Säännöllinen huolto voi pidentää sisäänkäyntiratkaisujenne käyttöikää ja estää odottamattomat ongelmat. Huolto-ohjelmiemme avulla voitte varmistaa sisäänkäyntienne luotettavan, turvallisen ja kestävän toiminnan koko niiden elinkaaren ajan.

Tarpeidenne mukaan räätälöity huolto-ohjelma

Pro-Active Care Plan on huolto-ohjelma, joka kattaa liiketoimintanne tarpeiden mukaan aikataulutetut ennakkohuoltokäynnit. Huoltotiimimme arvioi laitteiden nykyisen kunnon, iän, käyttöympäristön ja käyttömäärät ja esittää niiden perusteella parhaan mahdollisen huoltosuunnitelman juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaan.

Pro-Active Care huoltosopimus antaa enemmän valinnanvapautta.

Pro-Active Care huoltosopimukseen valitaan kohteen mukaan optimoidut vasteajat, räätälöity käyttödokumentointi ja kohdennettua koulutusta kiinteistön huollosta tai suurista ovimääristä vastaaville henkilöille.

Pro-Active pronssitaso

Pronssitason Pro-Active huolto-ohjelma antaa mielenrauhaa, kun automaattiset sisäänkäyntiratkaisut tarkastetaan säännöllisesti niiden turvallisuuden takaamiseksi. Asentajamme tarkastaa ja varmentaa laitteidenne turvallisuuden ja luotettavuuden kohdekohtaisten huoltovälien mukaan tehtävillä huoltokäynneillä. Lisäkäynnit (sis. työn, matkat ja osat) laskutetaan erillisten sopimushintojen mukaan.

Pro-Active hopeataso

Hopeatason Pro-Active huoltosopimus tarjoaa kaikki samat edut, kuin pronssitasokin, mutta sisältää lisäksi normaalin työajan puitteissa suoritetuista lisäkäynneistä työn ja matkojen osuuden..

Pro-Active kultataso 

Kultatason Pro-Active huolto-ohjelma takaa täyden suojan ovillenne ja kuormausjärjestelmillenne samalla, kun se varmistaa kustannusten helpon vuosibudjetoinnin. Hopeatason sopimuksen etujen lisäksi kultatasolla myöskään vaihto-osia ei laskuteta erikseen.

Pro-Active Tailor-Flex

Pro-Active Tailor-Flex huolto-ohjelman sisältö räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa joustavuuden maksimoimiseksi. Räätälöidyn ohjelman avulla huoltokustannukset on helppo tasapainottaa budjetin mukaan. Ohjelmaan voidaan lisätä kohteita tai niitä voidaan poistaa budjettitavoitteiden mukaisesti tinkimättä kokonaisluotettavuutta ja turvallisuutta koskevista vaatimuksista.