ASSA ABLOY Insight – uusi IoT-ympäristömme

IoT-yhteensopivat ovet tekevät rakennuksista älykkäämpiä

Kuvittele, miltä tuntuisi saada tietoa kiinteistön automaattisista ovista sekä ymmärtää niiden yksilöllinen toiminta ja käyttäytyminen.

Meille ASSA ABLOY Entrance Systemsillä IoT merkitsee verkkoon yhdistettyjä laitteita (automaattiset ovet), jotka keräävät ja vaihtavat tietoja keskenään ohjelmiston ja tunnistimien avulla. Yhdistetyt ovi- tai kuormausjärjestelmät antavat sinulle paremman käsityksen oviesi suorituskyvystä, niiden käytöstä ja virheilmoituksista, joten saat laitteiston kunnon selville etäyhteyden avulla.

Liiketoimintasi perustuu tavaroiden tehokkaaseen liikkumiseen ja ihmisten jatkuvaan virtaan. Jokainen automaattisen oven rikkoutuminen tai virhe vaikuttaa liiketoimintaasi ja vaarantaa usein asiakkaittesi sekä työntekijöittesi turvallisuuden.

IoT-ratkaisumme ASSA ABLOY Insight auttaa meitä työskentelemään älykkäämmin käyttämällä edistynyttä teknologiaa ja tietoja. Tuemme sinua ja liiketoimintaasi tehokkaammin asiakastyytyväisyyden parantamiseksi – kehittämällä suorituskykyä, liiketoimintaa ja tietoliikennettä.

Vähennä kustannuksia ja laitevikoja ASSA ABLOY Insightin avulla

ASSA ABLOY Insight tarjoaa uuden kattavan ympäristön, jotta saat kriittisiä tietoja yksittäisen automaattisen oven käytöstä ja suorituskyvystä. Ennakoivat ratkaisut säästävät aikaa ja rahaa.

Automaattisten ovien luotettavuuden, suorituskyvyn ja turvallisuuden parantaminen ovat tärkeimpiä prioriteetteja kaikille yrityksen omistajille, toimitilajohtajille ja turvallisuuspäälliköille. ASSA ABLOY Insightin avulla saat aiempaa enemmän arvokasta tietoa automaattisten oviesi kunnosta ja suorituskyvystä. ASSA ABLOY Insight käyttää pilvipohjaista teknologiaa yhdistääkseen rakennuksen automaattiset ovet ja kuormausratkaisut helppokäyttöisellä all-in-one-alustalla, joka auttaa siirtymään reagoivasta huollosta ennakoivaan huoltoon.

Näin se toimii

ASSA ABLOY Insight -alustan avulla voit yhdistää ja kerätä tietoja rakennuksen automaattisista ovista, joten saat kaikki tarvittavat tiedot sisäänkäynnin suorituskyvyn optimoimiseksi.

Tunnistimet

Yhdistetyt tunnistimet hallitsevat suuria määriä kriittisiä tietoja vuorokauden ympäri, kuten käyttöaste, tunkeutumiset ja energiahukka.

Pilvi

Kerätyt tiedot lähetetään pilveen, jossa ne kootaan, käsitellään ja analysoidaan, jotta ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin voidaan ryhtyä ennen rikkoutumista tai turvallisuuden vaarantumista.

ASSA ABLOY Insight

All-in-one-alustamme tarjoaa reaaliaikaisia päivityksiä työpöydällesi tai tablet-tietokoneeseesi sekä antaa sinulle ja huoltotiimillesi täydellisen yhteenvedon laitteiston suorituskyvystä ja historiasta.

Anna päätöstesi perustua tietoihin

  • Entistä tehokkaampi huolto– Paranna oven käyttöikää ja korjausastetta ensimmäisellä käyntikerralla älykkään suunnittelun ja resurssien fiksumman käytön avulla.
  • Näkemyksiä liiketoiminnan hyödyksi– Ymmärrä liiketoimintaasi paremmin hyödyllisten tietojen avulla, kuten ihmisvirran analyyseillä ja turvallisuustapahtumilla.
  • Helpompi omistamisen kokonaiskustannusten hallinta– Hyödynnä arvokkaita tietoja hallitaksesi kustannuksiasi paremmin ja vähentääksesi rakennuksen kokonaiskustannuksia.

Varmista, että yrityksesi hyötyy ASSA ABLOY Insightista ensimmäisten joukossa – täytä alla näkyvä lomake ja pysy ajan tasalla.