Ansaitsemasi ovihuolto

Tarvitsetko hätätilanne- tai korjauspalvelua? Ovihuolto on yhteydenoton päässä!

Huollamme kaikki merkit. Olemme aina käytettävissä. Soita saman tien ovihuoltoomme:

010 217 1600

Tähtäämme toimialamme strategisimmaksi, innovatiivisimmaksi ja ammattitaitoisimmaksi ovihuoltokumppaniksi. Meille on tärkeintä henkilöstösi turvallisuus sekä tavaroiden ja ihmisten keskeytymätön virta. Olemme ylpeitä yksilöllisistä huoltoratkaisuistamme, joilla varmistamme, että ymmärrämme kumppaninasi haasteesi. Ovihuolto on meillä osaavissa käsissä!

Syvällinen liiketoimintasi tuntemus - valmistus, jakelu, logistiikka, vähittäiskauppa, terveydenhuolto, hotelli- ja ravintola-ala, ilmailu, asuinrakentaminen ja vastaavat toimialat – meillä on yli 60 vuoden kokemus ovihuollosta:

Teollisuusovet ja kuormaaminen
Nosto-ovet, taitto-ovet ja kuormausjärjestelmät

Nosto-ovien huolto sisältää mm. määräaikaistarkastukset ja -huollot. Oven huolto perustuu ennakoivaan ja asiakasta huomioivaan ajatteluun. ASSA ABLOY Insight on etävalvontajärjestelmä jonka avulla ovihuolto on suunnitellumpaa. Järjestelmä ilmoittaa reaaliaikaisesti oven tilan ja sitä edeltäneen käytön. Sen avulla huoltoa on mahdollista suorittaa jopa etäavusteisesti. Voimassa oleva huoltosopimus on hyvä ja helppo ratkaisu turvaamaan oven käytön sujuvuus. Nosto-oven huolto on parhaassa tapauksessa niin sujuvaa ja helppoa, että ovi tuntuu kestävän ikuisesti.

Pikarullaovet
Koneturvaovet, pikarullaovet sisä- ja ulkotiloihin, ovet elintarviketeollisuuteen, puhdastiloihin ja materiaalinkäsittelyyn

Pikarullaovien huolto pohjautuu myös määräajoin toimitettaviin tarkastuksiin ja huoltoihin. ASSA ABLOY Insight on suureksi avuksi päivittäisen toiminnan tukemisessa - selainpohjainen käyttöjärjestelmä antaa selkeät huomiot missä on vika. Ovihuolto on hyvissä käsissä huoltosopimuskumppanin kanssa! Huollamme myös muutkin merkit!

Automaattiset jalankulkuovet
Pyöröovet, kääntöovet ja liukuovet

Henkilökulkuovien huolto tärkeässä roolissa erityisesti kauppakeskusten toiminnassa. Korkea käyttöaste niin määrällisesti kuin ajallisesti yhdistettynä sääolosuhteisiin kuluttavat ovia -  säännöllinen huolto pidentää käyttöikää. Henkilökulkuoviin on mahdollistaa yhdistää etävalvontajärjestelmä ASSA ABLOY Insight jonka avulla voidaan myös laskea sisällä olevaa henkilömäärää.

Ovet raskaalle teollisuudelle ja Megadoor-ovet
Kangasnosto-ovet, telakkaovet, lentokonehalliovet ja nosturiovet

Suurten ovien huolto pohjaa suurelta osin samankaltaiseen huoltoon kuin muissakin teollisuusovissa. Asiantuntemuksemme ja vuosien kokemuksemme avulla vastaamme mielellämme huollosta. Tervetuloa ovihuoltoasiakkaaksemme!

 

Lue lisää huoltosopimuksista

Paikallinen hätätilanne- ja korjauspalvelu

Asiakaspalvelu on käytössäsi 24/7, jos automaattinen ovesi tai kuormausratkaisusi tarvitsee ovihuoltoa. Huoltoteknikkomme saapuvat nopeasti tekemään laadukkaita korjauksia – aivan kuin kulman takaa.

Erikoispalvelua 24/7
Jos sattuu toimintahäiriö, paikallinen läsnäolomme ja nopeat vasteaikamme vähentävät liiketoimintaasi kohdistuvia katkoksia.

Ensimmäisellä kerralla ja pitkäksi ajaksi
Laaja varaosavarastomme ja koulutetut teknikkomme varmistavat, että korjaukset onnistuvat ensimmäisellä kerralla ja kestävät pitkään.

Alkuperäiset varaosat
Alkuperäisten osien valmistajana pidämme sisäänkäyntiratkaisusi huippukunnossa käyttämällä alkuperäisiä varaosia.

Huollamme kaikki teollisuusovet ja kuormausjärjestelmät
Huollamme kaikki teollisuusovet ja kuormausjärjestelmät – merkistä riippumatta.

Tekninen dokumentointi
Meillä on selkeät käytännöt ja menetelmät kaikkien oviesi huoltamiseksi. Saat kattavan yleiskatsauksen.


Kutsu ovihuolto

Huoltosopimukset

Huoltosopimustemme avulla pidät kustannukset kurissa ja saat aitoa mielenrauhaa. Ne mukautetaan liiketoimintaasi.

Monipuoliset huoltopaketit
Huoltopakettimme mahdollistavat joustavuuden ja soveltuvat tarpeisiisi. Turvallisuus-, vaatimustenmukaisuus- ja laadunvalvontatarkastukset sisältyvät kaikkiin paketteihin.

Digitaalinen teknologia yhdistää
Digitaalisen huoltopalvelumme, sähköisen kunnossapitomme ja ASSA ABLOY Insight IoT -ratkaisumme ansiosta saat käyttöösi reaaliaikaisia tietoja, analytiikan ja kattavan yleiskuvan huollosta, joten pidät ohjat käsissäsi.

Paikallisten vaatimusten täyttäminen
Paikalliset säädökset ja määräykset muuttuvat aika ajoin. Huoltotarkastuksemme ja kunnossapito-ohjelmamme perustuvat aina uusimpiin määräyksiin.

Ennakoiva kunnossapito
Kumppaninasi pidennämme käytettävyyttä säännöllisten, suunniteltujen huoltokäyntien ja vanhojen komponenttien vaihtamisen avulla.

Budjetoiminen
Tarjoamme täyden palvelun, joten voit suunnitella ja budjetoida kustannukset vuositasolla – ja välttää yllätykset.

Koulutus
Järjestämme useita maksuttomia verkkokursseja ja -istuntoja, jotta tiimisi pysyvät ajan tasalla.


Löydät itsellesi parhaiten soveltuvan huoltoratkaisun ottamalla yhteyden paikalliseen myyntiin

Modernisointi ja päivitykset

Säädämme tarvittaessa automaattisen ovesi ja kuormausratkaisusi käyttämällä uusinta teknologiaa, jotta ne toimivat ihanteellisesti.

Käyttöiän pidentäminen
Sisäänkäyntiratkaisujesi käyttöiän pidentäminen ja niiden ympäristöystävällisyyden parantaminen vähentää omistuksen kokonaiskustannuksia.

Energiaa säästyy enemmän
Kun sisäänkäyntiratkaisu toimii oikein, energiakulut pysyvät kurissa.

Muuttuvat tarpeet
Kun liiketoimintasi kehittyy, säädämme sisäänkäyntiratkaisusi käyttämällä uusinta teknologiaa.

Vaatimusten täyttäminen
Pidämme liiketoimintasi vaatimustenmukaisena päivityspakettiemme avulla.

Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja siitä, miten voimme auttaa