Turvallinen, vedoton ja miellyttävä sairaalaympäristö

/global/scaled/2496x1086x0x330x1000x435/AAES-FI-case-studies-images-hospital-vlietland-healthcare-2495x1664px.jpg

Vlietlandin sairaalan pääsisäänkäyntiin valittiin ASSA ABLOY Entrance Systemsin automaattinen pyöröovi ainutlaatuisella ilmaverhojärjestelmällä viihtyisyyden ja energiasäästöjen maksimoimiseksi.

Sairaalan tavoitteena oli varmistaa helppo sisäänkäynti sekä selvästi erotettavat alueet henkilökuntaa ja arvovieraita varten.
ASSA ABLOY Entrance Systems toimitti sairaalaan useita järjestelmiä, mukaan lukien automaattiset pyörö- ja liukuovet, automaattisen halkaisijaltaan 5,4 m olevan pyöröoven ja erilaisia kääntöovien koneistoja niin puisten yksitoimintoisten ovien kuin palo-ovienkin muuttamiseksi automaattisiksi oviksi.

Asensimme myös kääntöovikoneistoja ja liukuovikoneistoja, jotka varmistavat helpon, miellyttävän ja turvallisen kulun osastojen välillä. Viihtyisyyden ja energiasäästöjen lisäksi ratkaisun etuihin kuuluvat turvalliset poistumistiet ja helppo liikkuminen niin terveille kuin vammaisillekin asiakkaille.

Palvelutaso ja laatu ratkaisevat tekijät

Vlietlandin sairaalan kannalta ratkaisevat tekijät olivat ASSA ABLOY Entrance Systemsin paikallinen palveluorganisaatio ja tuotevalikoiman laatu.

Käytetyt tuotteet

Lisätietoja tässä asiakaskohteessa käytetyistä tuotteista

Automaattiovet