Läpikuultava lentokonehalliovi vahvistaa imagoa

/global/scaled/7230x3149x0x1285x1000x435/AAES-FI-case-studies-images-Jetaviation-aviation-7230x4826px.jpg

Jet Aviation valitsi ASSA ABLOY Entrance Systemsin läpikuultavan lentokonehallioven ja sai tyyliä, toiminnallisuutta, energiatehokkuutta ja pienemmät huoltokustannukset.

Jet Aviation halusi lisätä yksityiskoneiden omistajia asiakaskuntaansa ja palvella heitä paremmin ja päätti siksi laajentaa hallitilojaan Singaporen Seletarin lentoasemalla. Uuteen viimeisintä tekniikkaa edustavaan halliin tulisi lisää työskentelytilaa ja se tarjoaisi edustavamman kokemuksen Jet Aviationin vaativille asiakkaille.

Toiminnallinen, esteettinen ovi

Lentokonehalliovelta edellytettiin niin toiminnallisuutta kuin esteettisyyttäkin, koska 5000 neliömetrin halli toimii sekä työskentelytilana että korkean profiilin edustustilana.

Jet Aviation asetti korkeat vaatimukset ovilaitteiston käyttöiälle. Järjestelmän on kestettävä Singaporen kuumuus ja 80 % ilmankosteus ja lisäksi täytettävä Singaporen tiukat paloturvallisuusmääräykset.

Sujuvasti ja energiatehokkaasti sisään ja ulos

Kaikille metalliosille tehtiin ylimääräinen korroosionestokäsittely. Oven keskimmäinen pohjapaneeli on ikkunaton. Siihen asennettiin kaksi käyntiovea, joista henkilökunta voi kulkea tarvitsematta avata itse halliovea.

Läpikuultava kangas maksimoi luonnonvalon ja lisää energiatehokkuutta. Oven korkeutta voidaan säätää sisäpuolelle halutun varjoalueen mukaan.

ASSA ABLOY Entrance Systemsin toimittamassa järjestelmässä ei ole pohjakiskoja, minkä ansiosta lentokoneet voidaan siirtää kevyesti sisälle ja ulos. Kun pohjakiskoja ei ole, niitä ei myöskään tarvitse huoltaa, ja näin huoltokustannukset pienenevät.

Käytetyt tuotteet

Lisätietoja tässä asiakaskohteessa käytetyistä tuotteista

Lentokonehalliovet