Läpikuultava kangasovi telakan kuiva-altaalla tehostaa toimintoja

/global/scaled/5616x2443x0x787x1000x435/AAES-FI-case-studies-images-Pendennis-shipyard-5616x3744px.jpg

Pendennis Falmouth -telakka valitsi kangasnosto-oven tehostaakseen toimintoja, lisätäkseen liiketoiminnan volyymiä ja säästääkseen energiakustannuksissa.

Pendennisin telakan vanhoja ovia oli hankala avata korroosion, ruosteen ja tukkeutuneiden lattiakiskojen vuoksi. Telakalle tarvittiin sisäänkäyntiratkaisu, joka olisi helppokäyttöinen, tarjoaisi mahdollisimman leveän oviaukkotilan ja kestäisi alueella yleiset kovat tuulet.

Lisäksi haluttiin hyödyntää luonnonvaloa, pienentää energiakustannuksia ja hiilijalanjälkeä sekä hyödyntää sijaintia rannikolla yrityksen tunnettuuden lisäämiseksi.

Ovi, joka kestää yli 45 m/s tuulennopeudet

Telakalle asennettiin Megadoor-kangasnosto-ovi, joka on suunniteltu yli 45 m/s tuulennopeuksille. Ovi on helppokäyttöinen ja sen läpikuultava kangas lisää luonnonvalon määrää rakennuksen sisällä, pienentää energiakustannuksia ja parantaa työskentelyolosuhteita.

Ovi avautuu koko allastilan levyisenä eikä järjestelmässä ole lattiakiskoja.

Yrityksen tunnettuuden lisääminen

Pendennis painatti ovikankaaseen 20 m x 8 m suuruisen logon, jonka näkee jokainen Falmouthin satamaan tuleva. Näin ovi myös lisää yrityksen tunnettuutta

Käytetyt tuotteet

Lisätietoja tässä asiakaskohteessa käytetyistä tuotteista

Kangasnosto-ovet