Automaattiset sisäänkäyntiratkaisut osana kaupunkialueen uudistusprojektia

/global/scaled/3833x1668x302x809x1000x435/AAES-FI-case-studies-images-doncaster-transportation-4134x2756.jpg

Doncasterin vilkkaan liikennekeskuksen läpi kulkevat matkustajat arvostavat bussiterminaaliin asennettujen ASSA ABLOY Entrance Systemsin automaattisten liukuovien tarjoamaa käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Terminaali on osa keskitettyä liikenteen solmukohtaa, josta on suora kulkuyhteys menetyksekkaasti toteutetun kaupunkialueen uudistusprojektin pääkohteeseen, Doncasterin Frenchgate-ostoskeskukseen.

Projektin suunnitteluvaiheessa yksi tärkeä tavoite oli varmistaa turvallinen sisäänkäynti ostoskeskuksesta raskaiden ostosten kanssa tuleville bussimatkustajille samoin kuin esteetön kulku pyörätuolia käyttäville asiakkaille terminaalin odotustiloihin. Lisäksi ovien edellytettiin tuottavan energiasäästöjä ilmastoidussa terminaalirakennuksessa ja suojaavan matkustajia niin sääolosuhteilta kuin liikenteen pakokaasuiltakin.

Kuljetusalan ammattitaitoa

ASSA ABLOY Entrance Systemsin kuljetusalaan liittyvä ammattitaito teki yrityksestä ihanteellisen kumppanin Doncasterin liikennekeskusprojektiin. Yhteistyössä projektin suunnittelijoiden kanssa bussiterminaalin parhaaksi sisäänkäyntiratkaisuksi todettiin Besamin liukuovijärjestelmät niiden luotettavuuden ja turvallisuuden vuoksi.

Lisäksi Besamin liukuovien selkeä muotoilu täydensi laajemman Frenchgate-keskuksen uudistusprojektin muita elementtejä. Projektiin sisältyi myös keskukseen liitetty rautatieasema sekä ostoskeskukseen tai läheiseen kaupungin keskustaan tuleville vierailijoille tarkoitettu pysäköintialue.

Käytetyt tuotteet

Lisätietoja tässä asiakaskohteessa käytetyistä tuotteista

Automaattiovet