Teollisuusovet minimoivat energiahäviöt

/global/scaled/3889x1692x0x779x1000x435/AAES-FI-case-studies-images-dleteren-auto.jpg

Kun Belgian suurin autoliike etsi ratkaisua ongelmaan, jonka aiheuttivat ovet yöllä auki jättäneeet kuljettajat, valinta kohdistui ASSA ABLOY Entrance Systemsin toisiinsa kytkettyihin lamellinosto-oviin ja pikaoviin.

Näiden ovien avaaminen ja sulkeminen voitiin toteuttaa valokennojen avulla, mikä ratkaisi ongelman välittömästi ja vähensi energihäviöt minimiin.

D'Ieterenin varaosakeskus Kortenbergissa on suuri rakennus, mistä lähtee komponenttikuljetuksia yötä päivää ja ulkopuoliset kumppanit ja toimittajat palauttavat tyhjiä pakkausmateriaaleja. Kuljettajat eivät kuitenkaan aina muista sulkea ovia pakkausmateriaalien purkamisen jälkeen. Tästä aiheutui yritykselle energiahäviöitä ja suurempia laskuja, kun ovet usein olivat auki koko yön.

Lämpöhäviöt minimiin

Kun rakennukseen asennettiin suljetun ohjauskeskuksen ohjaamat Crawfordin lamellinosto-ovien ja pikarullaovien yhdistelmät, kuljettajat eivät enää voi jättää ovia auki. Heti kun lamellinosto-ovi avautuu, rullaovi sulkeutuu, ja päinvastoin. Näin energiahäviöt pienenevät minimiin.

"ASSA ABLOY Entrance Systems on osoittautunut arvokkaaksi kumppaniksi osallistumalla aktiivisesti oikean ratkaisun löytämiseen ongelmaamme. Olemme hyvin tyytyväisiä tulokseen, joka on jo nyt todistanut arvonsa ja tehokkuutensa." Harald Koninckx, Apulaisyksikönjohtaja

Käytetyt tuotteet

Lisätietoja tässä asiakaskohteessa käytetyistä tuotteista

Teollisuusovet 

Pikarullaovet