Tiukat hygieniavaatimukset

Kun suunnitellaan sairaalaa, määräyksillä ja sertifioinneilla on keskeinen merkitys. kun Jörgen Pell tiimeineen White Arkitekter -toimistossa suunnitteli uutta Solnan karoliinista sairaalaa, hygienialogistiikka oli yksi keskeisimmistä kohteista. ASSA ABLOY ja Pell kehittivät yhdessä ASSA Hygienic Handle -ovenkahvan, jotta bakteereita ei leviä sairaalan osasta toiseen. ASSA Hygienic Handle mahdollista oven avaamisen käyttämättä käsiä. Ovet avataan käsivarren alaosan avulla, jolloin kämmenten bakteerit eivät joudu kosketuksiin kahvan kanssa.

Kullakin sairaalan alueella on voimassa omat määräykset ja säädökset. Julkisilla alueilla ihmisten virtaa ohjataan automaattisten ovien avulla. Niillä vaaditaan enemmän palo- ja muita turvallisuusvarotoimia. Kun sairaalaan edetään pidemmälle, turvallisuus- ja suojaustoimenpiteet muuttuvat erikoissairaanhoidon vaatimusten mukaan. Jörgen Pell tiimeineen yhteistyössä ASSA ABLOY Entrance Systemsin varmistivat, että automaattiset ovat täyttävät kullakin osastolla asetettavat vaatimukset.

Tuote jokaiseen tarpeeseen

Tutustu laajaan sisäänkäyntiratkaisuvalikoimaamme. Ladattavia tuotetietoja ja teknisiä tietoja. Löydä itsellesi soveltuva ratkaisu.