Ease of navigation

Näin suuressa sairaalassa suunnitteluun on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta siitä tulee mahdollisimman toimiva. Perille löytämisen helpottamiseksi uudessa Solnan karoliinisessa sairaalassa White Arkitekter valitsi erilaiset värit eri tasoille, osastoille ja rakennuksiin sekä erilaiset materiaalit eri alueiden tunnistamiseksi. Jörgen Pellin mukaan sisäänkäyntijärjestelmillä on suuri merkitys siirtymisen kannalta, koska ne toimivat erilaisten osastojen ja alueiden rajoina. Kun ne on koordinoitu kunnolla, ne auttavat "... kaikkia löytämään tiensä perille ja tekemään oikeita valintoja."

Sairaalassa logistiikka on laajamittaista ja monimutkaista. Huomioon on otettava pyörätuolit, pyörillä kulkevat sairaalavuoteet ja laitteiden kuljettaminen. Siksi lattioilla ei saa olla askelmia eikä kynnyksiä. Jörgen ja hänen tiiminsä tekivät tiivistä yhteistyötä ASSA ABLOYn kanssa sulkemismekanismien ja tiivisteiden siirtämiseksi oikeille paikoille, jotta kynnyksiä ei tarvita.

Tuote jokaiseen tarpeeseen

Tutustu laajaan sisäänkäyntiratkaisuvalikoimaamme. Ladattavia tuotetietoja ja teknisiä tietoja. Löydä itsellesi soveltuva ratkaisu.