On asumiskelpoinen ja tuo iloa

Vaikka Charleroin uudella paloasemalla on suuri merkitys paikalliselle yhteisölle, kukaan ei uskonut, että siitä tulisi kaunis. Arkkitehti Phillipe Samynin mielestä jokaisen rakennuksen on oltava asumiskelpoinen ja tuotava iloa, joten siitä tuli paitsi toimiva myös esteettisesti mielenkiintoinen.

Rakennuksen pyöreä muoto istuu saumattomasti kukkulan rinteeseen ikään kuin vahtien belgialaisen Charleroin kaupungin ympäristöä. Sen ulospäin suuntautuvaa valpasta luonnetta korostaa 48 lasiovea, jotka muodostavat julkisivun maan pinnan tasolla. Ovet voidaan nostaa hetkessä, jotta paloautot ja ambulanssit pääsevät matkaan.Mutta ovien toiminnallisuus on vain yksi ulottuvuus.

Samynin mielestä hyviä ovia saa useilta toimittajilta. "Ero piilee ovien viimeistelemisessä – teknisesti ja esteettisesti". ASSA ABLOYn lamellinosto-ovet antavat rakennukselle keveyttä valoisaan aikaan ja läpinäkyvyyttä yöllä. Tuloksena muodostuneet asumiskelpoiset sisätilat ovat sopusoinnussa seinien tai oikeammin ovien takana odottavan ympäristön kanssa.

Tuote jokaiseen tarpeeseen

Tutustu laajaan sisäänkäyntiratkaisuvalikoimaamme. Ladattavia tuotetietoja ja teknisiä tietoja. Löydä itsellesi soveltuva ratkaisu.