Ostoselämyksen saaminen aikaan

St. Pöltenin uusi Metro-myymälärakennus on suunniteltu esteettömäksi, helppokulkuiseksi ja ostosten tekemisen kannalta mukavammaksi kuin tavalliset Metro Cash & Carry -myymälät. Muissa Metro-myymälöissä hyllyt ovat korkeat. Uudessa St. Pöltenin myymälässä asiakkaat pääsevät helpommalla.

Pääosa hyllyistä on matalia. Kookkaat ja selkeät kyltit helpottavat liikkumista. Asiakkaat voivat istahtaa alas myymälän keskellä sijaitsevaan kahvioon nauttimaan kupposen kuumaa tai vain laskemaan kantamuksensa hetkeksi alas. Sen keskeinen sijainti tuo rauhallisuutta myymälässä vallitsevaan tunnelmaan. Asiakaspalvelupiste ja kassat sijaitsevat sisään- ja uloskäynnin vieressä, joten niihin on helppo siirtyä.

Myymälässä ei ole pelkästään helppo liikkua. Lisäksi siellä on mukavaa tehdä ostoksia. Kylmäkalusteiden vaatimaa aluetta on pienennetty noin 50 %. Tälle alueelle on sijoitettu vain ne tuotteet, jotka vaativat kylmäsäilytystä. Se on erotettu muusta myymälästä automaattisten sisäänkäyntien avulla. Automaattiset ovet ohjaavat asiakkaat jäähdytettyjen alueiden läpi estäen ruuhkia ja tarpeetonta ovien avaamista. Tämän vuoksi asiakkaiden on mukavampi tehdä ostoksia, joten he todennäköisesti viihtyvät pidempään.

Kuten Andreas Prehal kertoo: "Tavallisen cash & carry -myymälän sijasta nyt tuotetaan ostoselämyksiä."

Tuote jokaiseen tarpeeseen

Tutustu laajaan sisäänkäyntiratkaisuvalikoimaamme. Ladattavia tuotetietoja ja teknisiä tietoja. Löydä itsellesi soveltuva ratkaisu.