Konsultointipalvelut arkkitehdeille

/global/scaled/5184x2256x0x555x1000x435/AAES-COM-architects-and-specification-images-our-architect-consultants-jorgen-pell.jpg

Mielestämme jokaisen toimittajan tarkoitus on tehdä työstäsi helpompaa. Arkkitehtikonsulttimme auttavat projektin sisäänkäyntien suunnittelemisessa aina alusta kohteen luovuttamiseen saakka.

Autamme laatimaan määritykset ja perustelut sekä suunnittelemaan sisäänkäyntejä, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden ja ajoneuvojen sujuvan virran. Konsultoimme myös BREEAM- ja LEED-sertifiointien hankkimisessa. Jos rakennuksessa tarvitaan ominaisuuksiltaan ainutlaatuista ovea, autamme tuotekehityksessä.

Arkkitehtikonsultointipalvelut

  • Projektinhallinta ja budjetointi
  • Määritykset, piirustukset ja mainetta saavien ratkaisujen kehittäminen
  • Turvallisuusstandardit, rakennusmääräykset ja vaatimustenmukaisuus
  • Tavaroiden ja ihmisten virran suunnitteleminen
  • LEED- ja BREEAM-konsultointi
  • BIM-objektit

Ovisuunnitelma

Säästä oma aikasi suunnitteluun ja anna ovialan ammattilaisten valita käyttötarkoitukseen soveltuvat ovimallit. Asiakkaasi on tyytyväinen, kun kohteen energia-, kustannus- ja huoltotehokkuus huomioidaan alusta asti. Kartoitamme jokaisen oviaukon erityistarpeet, kuten käyttötarkoituksen, käyttömäärät, turvallisuuden ja energiatehokkuusvaatimukset. Kartoituksen pohjalta saat kohdekohtaisen ovisuunnitelman, joka on valmis hyödynnettäväksi rakennustyöselityksissä.

Ota yhteys paikalliseen arkkitehtikonsulttiimme

Marika Laakko: 040 820 2215
Tai lähetä sähköpostia

Tuote jokaiseen tarpeeseen

Tutustu laajaan sisäänkäyntiratkaisuvalikoimaamme. Ladattavia tuotetietoja ja teknisiä tietoja. Löydä itsellesi soveltuva ratkaisu.